2777
2789
نه والا بد نیست نظر من یکی اما کسی که زیاده روی کرده خوشم نمیاد چون معلومه اعتماد به نفس پایینی داره ...

چ ربطی ب اعتماد ب نفس داره خو دلش تنوع میخواسته انجام داده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ ربطی ب اعتماد ب نفس داره خو دلش تنوع میخواسته انجام داده 

نه دیگه من دارم از نظر روانشناختی بررسیش میکنم من خوشم لبام و سینه ام پروتزه اما مثلا یکی که میاد سرتاپاشو تغییر میده نیاز به تست روانشناسی داره چون اولا افراط کرده دوما اینکه آدم یه کاریو که انجام میده توش وسواس میگیره مثلا خودمو بخوام مثال بزنم اصلا اعتماد به نفسم کم نیست اما اینارو که انجام دادم مدام وسوسه میشدم دماغمو عمل کنم چشمامو بکشم و کلی کار های دیگه چرا؟به خاطر اینکه دچار وسواس شده بودم و فکر میکردم اینجوری خوبه من نمیگم عمل بده من میگم در حدی که نواقصو برطرف کنه و یکم رنگ و رو بده خوبه نه در حد سرتاپا عمل کردن

نه دیگه من دارم از نظر روانشناختی بررسیش میکنم من خوشم لبام و سینه ام پروتزه اما مثلا یکی که میاد سر ...

دی اونی ک کاملا سرتا عمله درموردش صحبت نمیکنم من خودم دماغ و لبم عمل   تزریق بعدا ی جور نگاه میکنن خانما کلا دیدشون اینطوریه حس بدی دارن چون فک میکنن هدفشون چیز دیگس 

بعدا وسواسی همیشه ن تو بعضی جاها واقعا خوبه ی زن همیشه باید ب خودش برسه و آراسته باشه مخصوصا تو این جامعه باید ب خودت زیاد اهمیت بدی تا شوهرت همیشه فک کنه گوهری تو زندگیش داره دی اون زمان نیس واقعا ساده و آراسته باشی ب نظر من چون دی جامعه اونطور نیس و مقبول هم نیس با این اوصاف

دی اونی ک کاملا سرتا عمله درموردش صحبت نمیکنم من خودم دماغ و لبم عمل   تزریق بعدا ی جور نگاه می ...

من نظرم اینه آدم باید هرطوری که هست خودشو قبول داشته باشه و نظرمم این نیست که باید عمل داشته باشه که شوهرش خوب ببینش من عمل کردم به خاطر خودم حالت شوهرم میخواد خوشش بیاد یا نه آره اینجوری که شما میگی که بد نیست دوست داشتی ظاهرت اینجوری باشه و افراطم نکردی اونا مشکل دارن که به سلیقت احترام نمیزارن

من نظرم اینه آدم باید هرطوری که هست خودشو قبول داشته باشه و نظرمم این نیست که باید عمل داشته باشه که ...

این خیلی عالی ک اول ب خودت ارزش قائل بش ارزش و قائل بشو و احترام خیلی خوب ک من خودمم دوس دارم ولی خوب ادم باید بعد خوش ب نظر شوهرش هم اهمیت بده دی این نهایت مغروری ک تو زندگی مشترک یکم ناجور بالاخره ی عمر باهمین اگه ی کاری کنی ب دلش نشینه اول از همه بز احترامی ب شریکه زندگیه باید همیشه هر دوطرف در نظر گرفته شه خوشبخت باشین😍

این خیلی عالی ک اول ب خودت ارزش قائل بش ارزش و قائل بشو و احترام خیلی خوب ک من خودمم دوس دارم ولی خو ...

مرسی عزیزم بالاخره هرکس یه نظر داره و من به خاطر یکی دیگه ظاهرمو تغییر نمیدم چون بی احترامی به من میشه البته نظر شماهم محترم مرسی عزیزم شماهم خوشبخت باشین😍❤️