بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معنی کات مگه این نبود که دیگه همدیگه رو نمیخوان!!؟
همیشه اول تکلیفتو با خودت روشن کن گلم بعد با طرف مقابل
امیدوارم خدا بهت آرامش بده تا بتونی منطقی فکر کنی🌼
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
لایک نکن 💥❤💥 انقد گزارش میزنین بهتون نقل و نبات میدن؟ عقده ی کیو دارین؟ نی نی یارام موقع ترکوندن ما میگ میگ میشن😒 حالا طرف عکس نود داده،تا ده صفحه تاپیک میره جلو😷😷 هیچی همین...بای
لایک نکن 💥❤💥 انقد گزارش میزنین بهتون نقل و نبات میدن؟ عقده ی کیو دارین؟ نی نی یارام موقع ترکوندن ما میگ میگ میشن😒 حالا طرف عکس نود داده،تا ده صفحه تاپیک میره جلو😷😷 هیچی همین...بای
باید دنبال آهنگش باشم🤣 گاهی وقتا دلم بزاش تنگ میشه اما دو دوتا چهارتا میکنم میگم اگه دوستم داشتم ...
👌👌