2821
2789
عنوان

بی بی چک منفی

95 بازدید | 10 پست

۳۰سالمه ماه اول اقدام بودم

۵روز مانده ب پری شدن بی بی چک زدم منفی شد

توقع داشتم ی هاله بنداز

اخه دل درد و کمر درد داشتم

هنوزم باور دارم حاملم‌

اگ‌واقعا نباشم خیلی  ناراحت میشم

کسی بوده ۵روز مونده مثبت باشه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

گلم قرار نیست با اولین اقدام باردار بشی حتما. که الان ناراحت بشی و باید از موعد بگذره حداقل یک روز که نشون بده بارداری 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گلم قرار نیست با اولین اقدام باردار بشی حتما. که الان ناراحت بشی و باید از موعد بگذره حداقل یک روز ک ...

اخه بعضیا تاپی‌ک میزدن ک جواب گرفتن قبلش😢

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
ناراحت نباش عادت میکنی 

خدانکنه طول بکشا چون سنمم‌بالا

چشم‌انتظاریم‌سخته

ناراحت نباش عادت میکنی 

شما چندوقته اقدامی

سلام عزیزم عیب نداره انشالله که بارداری خودتو ناراحت نکن 

ممنون عزیزم

اخه بعضیا تاپی‌ک میزدن ک جواب گرفتن قبلش😢

بصثرت نورمال از نظر پزشکی یکسال توی اقدام بودن طبیعیه نگران نباش

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
۷ ماه

ان شالله زود مامان بشی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792