2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=219121161] چطوری بود؟

میدونستم خواب میبینم بعد میتونستم کنترلش کنم

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

میدونین اگه به آدم هایی که توی خوابتون هستن بگین که من میدونم دارم خواب میبینم اونها عصبانی میشن و میان شما رو بزنن و چشم غره بهتون میکنن و میگن که تو خواب نمی‌بینی و نباید بهشون این رو بگی

تو خوابت چیکار میکردی؟ اونجا میشه همه کار کرد؟ چون شنیده بودم تو خواب به هرچیزی فکر کنی جلوت حاظر می ...

نه چیزی ظاهر نشد میتونستم هر حرفی که میخوامو به آدمای تو خوابم بگم و جایی که میخوام برمو انتخاب کنم

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️

بله قبلا بارها شده،میدونستم دارم خواب میبینم مثلا میخواستم برم جایی که کسی رو ببینم ببین میرفتما اما هیچوقت نمی رسیدم،ینی اراده رو میکردم که برم ولی نمیشذ

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

چیز عجیبی نیست برای همه اتفاق میفته! میدونند خوابند مخصوصا توی کابوسها! هدا خدا میکنند بیدار بشند! من هرشب اگاهانه میخوابن

و صبحها کاملا خسته و افسردم

چون خوابم اگاهانه بوده و مغزم فعال

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌
بله قبلا بارها شده،میدونستم دارم خواب میبینم مثلا میخواستم برم جایی که کسی رو ببینم ببین میرفتما اما ...

شاید اون موقع داشتی فکر میکردی که نمیشه بعد نَشده چون تو خواب آگاهانه به هرچی فکر کنی همون میشه

شاید اون موقع داشتی فکر میکردی که نمیشه بعد نَشده چون تو خواب آگاهانه به هرچی فکر کنی همون میشه

نه، هر کار خواستی نمیشه کرد، چون من یادمه میخواستم برم اما نمیشد. حتی تو خواب کسی منو اذیت میکرد میخواستم بزنمش اما نمیتونستم 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)