2777
2789
عنوان

وقتی تازه عروس بودین هر چند وقت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 69 پست

راستش خونه هامون بهم نزدیکه و شوهرم تا شب سرکاره ولی من هفته ای ی بار میرم بنظرم هر چیزی اندازه داره 

حدودا ۶ساله ازدواج کردم و بچه ندارم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببین صلاح زندگیت چیه ایشون مادره تازه از خونش رفتی دلش برات تنگ میشه ولی از همین الان بذار عادت کنه بعدا خیلی مشکل برات پیش میاد تصویری حرف بزنین هر چهار روز یه بارم برو ولی نه از صبحونه تا دسر بعد از شام😂

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
اره همش مشعول تمیزکاریم😂😂مرسی گلم❤

لذت ببر از خونه زندگیت از وسایلات 😍امیدوارم تا آخر عمرت زندگی به کامت شیرین باشه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

مدیریت کنید کاراتونو

من هرروز ۸ ۹ ساعت درس میخونم خونرو مرتب میکنم ناهارو شامم میزارم

اونم واسه ۵ نفر😑

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

و منی ک ۳ماه بعدعروسی رفتم😌

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

آخی😍

برو حتما به مامانت سر بزن. گناه دارن جای خالیتو تو خونه میبینن دلشون تنگ میشه. 

من خواهرم که رفت خونه خودش، اینقدر خونه مون سوت و کور و دلگیر شده بود. مامانم عصرا همه ش بغض می‌کرد. 

بعد که خودم رفتم خونه م همه ش یادم میومد از رفتن خواهرم، دلم واسه مامان و بابام کباب میشد. زود به زود میرفتم خونه شون. گاهی در حد یکی دو ساعت عصر بمونم. ولی دو سه ماه اول خیلی زیاد میرفتم.