2777
2789
عنوان

شوهرم😔😔😔

1690 بازدید | 45 پست

سلام دوستان مشکل من اینه ک شوهرم گه گاهی فیلم بد مبینه مثلا من یه هفته نشد ک رابطه داشته باشیم من خونه مادرم بودم اومدم دیدم پ.و.ر.ن دیده چند وقت پیشم تو گوشیش دیدم همون وقتی ک میخاسته بیاد حونه دیده بعد اینکه میبینه حتما بامن رابطه داره اعصابم خورده میگم نکنه من فقط ی وسیله برا تخلیه کردنش😔ایا این طبیعیه ک مبینه؟

خدا جونم شکرت💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم، طبیعیه، اکثر مردها دوست دارن، چون سیستم جنسی شون اینجوری فعال میشه و میل و کشش بیشتری به همسر پیدا می کنن،

ولی زیاد از حدش خوب نیست، باعث اعتیاد به تماشای هرزه نگاری میشه،

در واقع مثل اینکه مرتب  بشینی رابطه جنسی دیگران رو تماشا کنی، 

خوب این نرمال نیست 

ولی کمش اشکال نداره، 

دیدن فیلم طبیعی نیست . ولی تخلیه کردن طبیعیه. اگه یه مدت پشت سر هم تخلیه اش کنی کم کم دیدن فیلم را ک ...

یه همسایه داشتیم بدبخت میگفت شوهرم روزی چنبار اونکارو میکنه تازه زن دیگه هم میخواست بگیره بعضیا ذاتشون خرابه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

شوهر من اوایل ازدواج سرد مزاج بود خیییلی شاکی بودم.بعد چند سال تصمیم گرفت تغییر کنه.عکس  پوزیشن های مختلف که نقاشی بودن به من هم نشون میداد.البته نه بخاطر این عکسها اما کم کم من سردتر شدم و اون گرم تر تا اینکه الان تقریبا با هم مچ هستیم

یه همسایه داشتیم بدبخت میگفت شوهرم روزی چنبار اونکارو میکنه تازه زن دیگه هم میخواست بگیره بعضیا ذاتش ...

این قبیل مردا هم هستند که ۴ تا هم اونا را سیر نمیکنه . حرم سرا میخان ولی فراوانی اینها کمه . اکثر مردا اگر توسط زنشون مرتب تخلیه بشن نمیرن سراغ هرزگی.یعنی دیگه جونی برای هرزگی نخواهند داشت پنچر پنچر میشن