2777
2789
عنوان

مادر سنتی من

322 بازدید | 16 پست

من هیچکسو نمیخوام و سرم تو کتابامه فقط.

صحبت پسر یکی از آشناها شد و من گفتم هم تحصیلکرده هست و هم اخلاقش خوبه، میگه حتما خوشت میاد ولی تو دیگه سنت زیاده و اون نمیاد چون چند سال پیش بهشون بی توجهی میکردی

یعنی فقط سن من رفته بالا و سن اون شخص ثابت مونده؟

کاش تو یه خانواده سنتی متولد نمیشدم

خانواده مادریم مهم ترین کار یه دخترو ازدواج و بچه دار شدن میدونن و اصلا برای زن ارزش دیگه ای قائل نیستن. و من که این چیزا برام مهم نیست باید عذاب بکشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه جا همین وضعه خودتو ناراحت نکن فامیلای ما انگار مسابقه دوی سرعت گذاشتن هر کی زودتر ازدواج کنه برن ...

خب بعضی دخترا خودشون هم دوست دارن.

مثلا دختر همسایه ما ۱۳_۱۴ سالگی دوست پسر داشت و پارتی مختلط میرفت. یه بارم دستگیر شدن و بعدش زود ازدواج کرد که آبروریزی نشه

ولی من طرز فکرم فرق میکنه و خیلی اذیت میشم

دیگه مامانا آرزوشونه دختر شوهر بدن

من از ۱۴ سالگی تا الان که ۲۵ سالمه این قضیه یه کابوس بوده و هست برام 

همه عمرم مجبور بدم جواب پس بدم چرا فلانی رو نمیخوام

چرا ازدواج نمیکنم

داره دیر میشه چیکار میخوای بکنی

منم طرز فکرم با بقیه فرق داره و بخاطرش احساس غرور میکنم نه ناراحتی 

منم شرایط زندگیم رو دوست دارم و راضیم

ولی مامانم بعضی وقتا یه زخم زبون هایی میزنه که حس میکنم عمیق ترین قسمت قبلم زخم شده

بعضی دوستام رو میبینم دارن با خیال راحت درس میخونن هر روزم مجبور نیستن خواستگار ببینن

شما سعی کن حساسیت نداشته باشی و فقط به خواستگار بچشم یک مهمون نگاه کنی، شاید یکی از همین خواستگارایی که ندیده رد میکنی آدمی باشه که می‌تونه زندگی ت رو از اینی که هست خیلی شیرین تر کنه

من از ۱۴ سالگی تا الان که ۲۵ سالمه این قضیه یه کابوس بوده و هست برام  همه عمرم مجبور بدم جو ...

عزیزم اگه پسر خوبی اومد الکی رد نکن مادرت خیرتو میخاد

ازدواج هم سنت پیامبره اگر واقعا مسلمان و معتقد هستی، ازدواج رو باید قبول داشته باشی

ان شاء الله که خوشبخت و موفق و شاد باشی😘