2789
عنوان

وای خدایا

67 بازدید | 8 پست

خسته شدم اه .

دلم میخاد از زندگیم لفت بدم .

حالم از خودم بهم میخوره 🥺

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم گاهی این حس مبهمو غم انگیزو دارم‌دوست داری بگی من دیگه نمیخوام باشم.خلاص

اما نوچ.نمیشه...ادامه بده توکلت به خدا باشه و تلاش خودت.نا امیدی گناه بزرگی محسوب میشه.ظلم به خودته اول از همه

No mention
چیشده اخه؟🥺

خیلی خستم دگ 

از این زندگیع اشغالم 

ک هر چقدر دارم تلاش میکنم بازم اوضام داغونه 😔

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
خیلی خستم دگ  از این زندگیع اشغالم  ک هر چقدر دارم تلاش میکنم بازم اوضام داغونه 😔

عزیزم اوضاع بهتر میشه نگران نباش زمان همه چیزو درست میکنه ایشالله کلی اتفاقای خوب خوب واست بیوفته قوی باش❤❤

منم گاهی این حس مبهمو غم انگیزو دارم‌دوست داری بگی من دیگه نمیخوام باشم.خلاص اما نوچ.نمیشه...ادامه ...

گلم من همیشه اینجوریم ولی دگ خسته شدم از شکست 

اه 

🥺خدایا ی نگاهی ب حالم بنداز 

عزیزم اوضاع بهتر میشه نگران نباش زمان همه چیزو درست میکنه ایشالله کلی اتفاقای خوب خوب واست بیوفته قو ...

مرسی عزیزم ❤️❤️

گلم من همیشه اینجوریم ولی دگ خسته شدم از شکست  اه  🥺خدایا ی نگاهی ب حالم بنداز

زندگی تا تهش همینع.هیچکی ام فکرت نیست.فقط خودت باید به فکر خودت باشی

اونقدرام زندگی بدنیست.به اینش می ارزه که یبار تا ته بگذرونیش.همش یباره

سعی کن به علایقت برسی.خودش میشه انگیزه برای تلاشت

No mention