2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
حقیقتش قبل از زایمانم خیلی از مادرشوهرم بدم نمیومد چون اون به من بدی نکرده ولی بعد از زایمانم مامانم ...

من اصلا پریود نیستم ولی الان ۴ روزه گفتم پریود اصلا سمت من نیومده رفته تو اتاق خوابیده در رو هم بسته پریشب داشتم میرفتم خونه مامانم گفت چرا قبلش نرفتی بالا به مامانم سر بزنی و همون حرف های تکراری که گفتم منم تا در خونه مامانم هیچی جواب ندادم بعد که رسیدیم از ماشین پیاده شدم گفتم یادته زایمان کردم چه رفتاری کردی با مامانم ... من با خانواده تو هیچ کاری نکردم ولی اره شمشیرمو خیلی سفت از رو بستم و درو بستم رفتم هنوز تو حیاط خونه مامانم بودم زنگ زد تا برداشتم پشت گوشی انقدر داد زد منم هیچی نگفتم ولی ازش خیلی بدم میاد 

چ بی چشم و رو... حالا خوبه مثل شوهر من دست به زن و بددهنی نداره🤔 شوهرم منم سرده چقد آزاردهنده س.... درکت می کنم 🙁

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست بزن داشت که صدباره طلاق گرفته بودم 

شوهر من هر موقع بی اعصاب باشه بدترین فحش هارو به خونوادم میده. خودشم منجمده هیچ تعصبی بهم نداره واسش مهم نیس چیکار می کنم ن خودم ن گوشی... ن اخلاق داره ن پول 🙁ولی دوتا بچه دارم تحملش می‌کنم لااقل شوهر تو بهتره... من بخوام یکم حاضر جوابی کنم می خوابونه زیر گوشم 

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒
شوهر من هر موقع بی اعصاب باشه بدترین فحش هارو به خونوادم میده. خودشم منجمده هیچ تعصبی بهم نداره واسش ...

نمی زنه ولی چیز پرت میکنه و میشکنه مثلا  اولا عروسیمون یه بارناراحت بود گفتم چی شده به منم بگو شاید بتونم کمکت کنم اون روز ظهرش خونه مامانم ناهار پیتزا دعوت بودیم که خودمون درست کنیم بعد مامانم گفت دارید میاید خونمون وسایلش رو بخرید من پولش رو بهتون میدم بعد گفت چرا مامانت گفته من بخرم منم خیلی ناراحت شدم قهر کردم رفتم تو اتاق درو قفل کردم درو شکست  با پا زد توش بعد از اون روز من خیلی افسرده شدم که چرا این کارو کرد اخه مامان و بابای خودم دعوا شون میشد داد میزد بهم چیز میگفتن ولی هیچی نمیشکوندن یا بهم بزنن بعد یه روز مادرشوهرم میخواست بیاد پایین من گفتم من حوصله کسی رو ندارم چند روزه کارم شده گریه دلم نمیخواد کسی رو ببینم حتی مادر خودمو بعد یه اسپری پرت کرد سمتم یه بار ماهیتابه پرت کرد یه بار پارچ آب پرت کرد 

نمی زنه ولی چیز پرت میکنه و میشکنه مثلا  اولا عروسیمون یه بارناراحت بود گفتم چی شده به منم بگو ...

بازم جای شکرش باقیه تو رو نمیزنه شوهرمن یه بار زد بینیم شکست یه بار جوری لگد زده بود پام لنگ میزد شانس آوردم انشکست هر جور بخوای میزنه با مشت کمربند سیلی خفه کردن اگرم خیلی دیوونه شه چاقو میاره می ترسونه🤐

چه شوهر پر توقعی!

یعنی چی هر روز به مامانم سر بزن

اصلا زندگی تو یه ساختمون با مادرشوهر اشتباهه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

وقتی اون به خانوادت اهمیت نمیده نباید تو هم اهمیت بدی

بزار بدی رفتار خودش رو ببینه

این جور مردها رو نباید بهشون اهمیت بدی، درسته دوست داری باهاش احساساتت رو درمیون بزاری ولی این اون آدم نیست،

سخته ولی بی تفاوت باش، حتما واسه خودت سرگرمی درست کن، اگه به خانوادت سر زد تو هم سر بزن

بگو هر وقت تو رفتی دیدن مامان منم میرم مامانتو ببینم

بگو شوهر یه رهگذره ولی مامانم همیشه واسم میمونه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده