2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاش منم میتونسم روحیه بگیرموفراموشش کنم ولی هربار ضعیف ترمیشم

بزرگتر از خدا که نداریم، داریم؟ فراموش کن بسپار به خدا هرچی بوده به آینده فکر کن گذشته مثل یه چاه بی سر و ته فکر بهش نابود می کنه انسان و... بخواب صب ک بیدار شدی مث کسی باش ک تازه متولد شده از خدا کمک بگیر

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

گذشته چیز ارزشمندی نداره خواهش می کنم درو نکنین، شخم نزنین و به آینده فکر کنین در پناه خدا شب بخیر 

مرسی بخدا قلبم تند تند میزنه خیلی خوشحالم.خاک پاتونم

خاک پا نیستین، بی ارزش هم نیستین، انسانین انسان اشرف مخلوقات... بهترین مخلوق خداوند جوری زندگی کنیم که لایق این صفات باشیم🌹

گذشته چیز ارزشمندی نداره خواهش می کنم درو نکنین، شخم نزنین و به آینده فکر کنین در پناه خدا شب بخیر&n ...

مرسی خواهر گلم.شما ب داداش فرزانتون ی زندگی دوباره بخشیدید...شب بخیر عزیزم

امشب خیلی دلم هواشو کرده نتونسم کنارشوهرم بخوابم اومدم توپذیرایی

این حرف خجالت داره ها... منم زمانی مثل شما فکر می کردم ولی الان با دیدن نیمه پر لیوان به تنها کسی که عشق می ورزم همسرمه، بهش‌ افتخار می کنم

مرسی خواهر گلم.شما ب داداش فرزانتون ی زندگی دوباره بخشیدید...شب بخیر عزیزم

من کاری نکردم... کار بزرگ و شما کردین، خوشحالم که حالتون خوبه، انشاالله برید دنبال گل دخترتون و خانومتون و زندگی و دوباره از سر بگیرین راستی اینم بگم خانوما بنده و پرورده محبت و عشقن آنچه عشق دارین خرجشون کنین و برشون و دونین مطمئنم پتانسیلش و دارین 

خوش ب حالت

زمانی جایی بودم ک تو الان هستي... به فکر کسی که سرنوشتش با من نبود و من به زور می خواستمش! به فکر کسی که برای من نبود، سهم من نبود... خیلی عذاب کشیدم و الان می فهمم عذاب ناشی از حماقتهای خودم بوده کم کم فراموش کن خدا کمکت می کنه 🤩