2789

خواهش میکنم 😇😬

کدوم پیاما🤨😐😑😂 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان دیدم تو قسمت مشخصاتتون بچه هم دارید.

لطفا به بچتون فکر کنید که چه حسی پیدا می کنه اگه بفهمه باباش چرا خودش کشته

غرورش له میشه ، احساساتش ضربه میخوره با خودش میگه یعنی انقدر ارزش برای بابام نداشتم که برام بمونه

آقای فرزان.میدونیدتوچه روزایی هستیم؟؟؟ایام فاطمیه هست.بیایدمتوسل بشیدبه بی بی دوعالم خانم فاطمه ی زهرا.بریدپیش همسرتون وبگیدبهش خانم روواسطه قرارمیدیدوزندگیتون روادامه بدید.

از همتون ممممنونم .دوستتتتون دارم.... میخوام برآورده حرفاتونووووو.دوستتتون دارم بهم زندگی ببخشششید...امشب خیلی گریه کردم وای چقد آروم شدم یهو .وای الهی دورتون بگردم خواهرای گلم

امیدوارم آروم شده باشین و دست از تصمیمی ک گرفتین بردارین دنیا پر از مشکله ولی میشه مشکلات شو مرتفع کرد ... نگران نباشید به خدا توکل کنین به جای پشت کردن بهش انشاالله کمکتون می کنه

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
امیدوارم آروم شده باشین و دست از تصمیمی ک گرفتین بردارین دنیا پر از مشکله ولی میشه مشکلات شو مرتفع ک ...

مرسی عزیزم...خاک پاتونو میبوسم ک باحرفاتون بهم و ب دخترم زندگی بخشیدید❤

ن بخدا نفهمیدی ک چجوری حرف میزدم.الان خیلی آروم شدم

خداروشکر 😣

خواهش می کنم هروقت حالتون بد شد گریه کنین فریاد بکشین داد بزنین اما این افکار به سرتون خطور نکنه 

خودکشی مثه این میمونه ک شما

بدون دعوت رفتید به مهمونی بسیااااارر شکیل و مجلل و همه با کلاس....ولی شما بدون دعوت و با تیپ معمولی رفتید و همه یجور دیگ نگات میکنن ک تو خودت خجالت میکشی و شرمنده میشی..اینو میگم ک عذاب شرمندگی رو درک کنی...

وقتی بدون دعوت بری اون دنیاا خودت شرمنده میشی و خجالت زده در درگاه خدا...چون اینکار ظلم ب خودته و نعمت زنده موندن و زندگی رو از خودت میگیری و بسیاااار کار ناشکریه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

عاقبت افرادی که دست به اینکار زدند و بعدا به نحوی باهاشون ارتباط گرفتند و حتما مطالعه کنین و قسمتون میدم به ح%رت فاطمه زهرا سلام الله علیها حتی دیگه به این کار فکرم نکنین