2777
2789
عنوان

کالری شمارااااا بشتابید

65 بازدید | 11 پست

دوستان کسی که تجربه کم کردن با کالری شماری داشته میشه واسه من یه توضیح مختصر بده؟ 

سوال اولم این که کلا گرسنگی کشیدن و اینا داره؟ 

دوم این که حتما نیاز به ترازو داره؟ 

سوم این که تو چه مدت چقدر میشه کم کرد من اندامم پره دوست دارم لاغر باشم حدودا ۷ کیلو این طوریا کم کنم

من هفته ای ۲ و نیم کیلو کم میکردم روزی نیمساعت ورزش و روزی ۱۰۰۰ کالری میخوردم . ترازو کاری نداره برنامه کرفس دانلود کن از اونجا وارد کن هرچی میخودی

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که با کالری شماری همش گرسنه میمونم 

همسرم خیلی خوب وزن کم کرد 

حداقل حسنی که داره این هست که می‌بینی چقدر خوراکی های پر کاری و غیر ضروری میخوری .... من که به اندازه یک روز کالری فقط خوراکی می‌خورم بعد هم فکر میکنم ع من که چیزی نخوردم چرا تپل شدم ،🤦🏼‍♀️

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!