2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آپارتمان نه .حیاط و تراس و داریم.ولی خوب هوا سرده تو خونس دیگه

دوماهه کوچیکه ولی اگر عادت کرد توخونه دیگه نمیشه بزاریش تو حیاط 😐تابستون یه گربه حامله غذا میدادم البته از بچگی پیش ما بود رفت با چهارتا بچه برگشت😑😐گفتم شرمنده جا ندارم بفرما بیرون 

اً
دوماهه کوچیکه ولی اگر عادت کرد توخونه دیگه نمیشه بزاریش تو حیاط 😐تابستون یه گربه حامله غذا میدادم ا ...

😂

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
دوماهه کوچیکه ولی اگر عادت کرد توخونه دیگه نمیشه بزاریش تو حیاط 😐تابستون یه گربه حامله غذا میدادم ا ...

حیاط که کلا الان سرده .ولی خوب دیگه خیلی مسئولیت و اذیت داره به خدا.ولی کو گوش شنوا.کی به حرف من اهمیت میده.عصر یکم جیغ و داد راه انداختم بعدش دیگه تسلیم شدم ناچار

حیاط که کلا الان سرده .ولی خوب دیگه خیلی مسئولیت و اذیت داره به خدا.ولی کو گوش شنوا.کی به حرف من اهم ...

سگ دردسرش زیاده گربه مستقل هست ولی سگ نه مسولیتش رو بنداز کردن خودشون تا خسته شم ردش کنن بره

اً
سگ دردسرش زیاده گربه مستقل هست ولی سگ نه مسولیتش رو بنداز کردن خودشون تا خسته شم ردش کنن بره

آره انقدر داد و هوار راه انداختم که گفتن کلا تو کاریت نباشه.همه کاراشو خودمون میکنیم.بچه کوچیک دارم خیلی زرنگ باشم اونو تر و خشک میکنم