2821
2789
دختر تو چیکار کردی اینجوری وزن کم کردی افرییین😑

به شدت رعایت کردم و هله هوله و جربی و قند و سس نوشابه .. حذف

ناهار برنجی فقط ۷ قاشق

شام کاملا سبک

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من رفتم دکتر ازمایش دادم چربیم بالا هست قرص چربی داده  وپریودیمم نامنظمه قرص متفورمین ۵۰۰ داده من دوساله قرص ال دی میخورم از این ماهه دیگه نمبخام بخورم ۵ ماه پیش رژیم گرفتم شدم ۶۸ الان باز شدم ۷۸ داغونم داغون

خدایا شکرت
دختر تو چیکار کردی اینجوری وزن کم کردی افرییین😑

قربونت برم💋💋💋

متاسفانه پرخوری عصبی و اهل هله هوله و چیپس و کرانچی ... بودم

و صبحانه اصلا نمیخوردم

میوه نمیخوردم

سبک تغذیه ام اشتباه بود

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
قدت چنده که الان شدی ۷۸؟

۱۶۰

قصد دارم تا ۷۰ برم و برگردم به وزن قبل بارداریم

به شدت رعایت کردم و هله هوله و جربی و قند و سس نوشابه .. حذف ناهار برنجی فقط ۷ قاشق شام کاملا سبک

من بخاطر اینکه در خوندم طی دوسال از ۶۰ اومدم روی۸۰ حالا یک ماهه رژیم گرفتم قندو برنج حذف هله حوله حذف غذا هام کاملا سبک ی شب درمیون هم شام نمیخورم اگه بخورم یا تخم مرغ اب پزه یا یدونه گوجه خام با نون کم اما کم نشدم زیاد نهایت یک دو کیلو خیلی خورد تو ذوقم راستش ارادمو از دست دادم☹

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃
منم صبحونه نمیخورم و عین خودتم

اشتباهمون همینه

الان صبحانه میخورم

میوه میخورم

موقع غذا گوشیمو دورتر میزارم که حواسم به خوردنم باشه