2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اينجوري كه نميشه بايد از مربي بپرسين ولي در كل به نظرم اعتماد به نفس داشته باشين اصلا استرس نگيرين ...

اصلا استرس نداشتم چون همه رو واقعا بلدم نمیدونم چرا اینجوری شد

من صبح جواب آیین نامه میاد خوب جواب دادم. سه شنبه هفته آینده امتحان شهر دارم

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

دوستم برا بار ۴شهر رد شد

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
روش های دیگه هم برای پارک دوبل درسته میخام این دفعه بایه روش دیگه پارک دوبل انجام بدم ؟؟

میشه روش پارک دوبلو بگین

خطر رو وسط مثلثی میبینین

یا‌اول استاندارد؟

موفق باشی عزیزم

شما هم همینطور‌گلم

کدوم شهرید

میشه روش پارک دوبلو بگین خطر رو وسط مثلثی میبینین یا‌اول استاندارد؟

اول میرم کنار ماشین پارک شده ایست میکنم بعد یکم میام اروم میام عقب تااونجایی که چراغ ماشین پارک شده رو توی شیشه مثلثی ببینم فرمون رو میچرخونم راست و میرم عقب بعد که چراغ ماشین پارک شده رو تو وسط شیشه جلوی ماشینم دیدم میچرخونم به چب و میام تو پارک 

اونارو رعایت کردم ولی نمیدونم چرا از جدول فاصله داشت 

فرمون اول یکی به سمت راست رو کم یا کند میپیچونی. یا فاصله اولیه موقع توقف کنار ماشینی که قرار هست پشتش پارک کنی زیادتر از حد معمول هست.

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴