مامان_ستینم مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 126 عنوان 😭چیکار کنم😭 374 بازدید | 9 پست سلام بنظرتون من چیکار کنم این پول تا فردا جور بشه😔به هرکی رو زدم رومو زمین انداختن یه تومن لازمم خدایااا😭 همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم) 1400/09/24 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ستینم مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 126 چه پولی چقدر 1میلیون قرضه آبرومو برد همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)
136797 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 13039 1میلیون قرضه آبرومو برد عزیزم از خواهر یا مادرت نمیتونی بگیری
مامان_ستینم مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 126 عزیزم از خواهر یا مادرت نمیتونی بگیری خواهرم ک خیلی کوچیکه داداشمم همینطور مامانمم ک گفت ندارم 😭😭 همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)
nikiiiiiiiiii عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 2497 طلا اگه داری ببر بانک روش وام میده، بعنوان سپرده نگه میداره طلا تو ❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️ 🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩 💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
مامان_ستینم مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 126 بابات چی؟دوستات چی؟هرچندقضیه مشکوکه بخدا قسم دارم راست میگم😔بابامم دستش خیلی تنگه دوست هم ندارم فقط یع دوستدارم ک اونم گفت ندارم همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)
مامان_ستینم مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 126 چیزی نداری بفروشی؟ نه اگه داشتم زودتر میفروختم😭😔 همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)
مامان_ستینم مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 126 طلا اگه داری ببر بانک روش وام میده، بعنوان سپرده نگه میداره طلا تو متاسفانه ندارم همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)