2777
2789
عنوان

😭چیکار کنم😭

374 بازدید | 9 پست

سلام بنظرتون من چیکار کنم این پول تا فردا جور بشه😔به هرکی رو زدم رومو زمین انداختن یه تومن لازمم خدایااا😭

همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از خواهر یا مادرت نمیتونی بگیری

خواهرم ک خیلی کوچیکه داداشمم همینطور مامانمم ک گفت ندارم 😭😭

همه گفتن ماشالله بیشتر از سنش میفهمه امــا هیــچ کس نگفت بیشتر از سنش سختی کشید:) 😊 (کاربر جدید نیستم)

طلا اگه داری ببر بانک روش وام میده، بعنوان سپرده نگه میداره طلا تو 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
بابات چی؟دوستات چی؟هرچندقضیه مشکوکه

بخدا قسم دارم راست میگم😔بابامم دستش خیلی تنگه دوست هم ندارم فقط یع دوستدارم ک اونم گفت ندارم

طلا اگه داری ببر بانک روش وام میده، بعنوان سپرده نگه میداره طلا تو 

متاسفانه ندارم