2777
2789

ولی سال های قبل هماهنگ میکردیم بادخانواده همسرم که ۱ شب خونه مادرم باشم ۱ شب خونه پدر شوهرم. واقعن هم خدا خیرشون بده قبل هر کاری از من میپرسیدن کی بگیریم . امسالم که به احترام من وای میستن سال پدرم در بیاد بعد بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرسال سراینکه بریم خونه بابام یا پدرشوهرم دعوا میکنیم امسال خدابخیر کنه

نه دیگه اسن چه کاریه ....خراب نکنید ....یه سال اینور یه سال اونور ...یه سال هم هردو طرف خونه خودتون👍🙂

منم امسال اولین ساله بدونه پدرمه و پارسال هم پدرم شب چله تو کما بود کل شب چله تو اوج سرما زیر سقف اس ...

سلام عزيزم ستاره جان شما بودى خونه ت خيلى بچه ها ميگفتن شيكه؟ عكس گذاشته بوديد؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
منم امسال اولین ساله بدونه پدرمه و پارسال هم پدرم شب چله تو کما بود کل شب چله تو اوج سرما زیر سقف اس ...

عزیزم روحشون شاد 

پدر من دوماهه فوت کرده 

چرا تو کما بودن؟

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
روحشون شاد  پدر من نزدیک ۱ ساله آسمونی شده سکته مغزی .

ممنون 

پدر من با ایست قلبی رفته بود تو کما 

۱۰۵روز تو کما بود

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
عزیزم سفت و محکم جلوش وایستی بازم نمیشه؟؟

شاید بشه گلم،ولی چ فایده وختی بیاد اونجا و قیافه بگیره،یا خیلی اصرار کنم برمیگرده میگه خودت برو من نمیام

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
ممنون  پدر من با ایست قلبی رفته بود تو کما  ۱۰۵روز تو کما بود

میدونم چه روزهای سختی رو پشت سر گذاشتید. پدر من ۴۰ روز کما بود و تو این ۴۰ روز ما جون دادیم. انتظار خیلی سخته. الانم که پیشمون نیست فرقی با ۱ مرده متحرک نداریم. پدر من فوق العاده خوب و مهربون دوست داشتنی بود ۵۰ سالش بود که از پیشمون رفت

میدونم چه روزهای سختی رو پشت سر گذاشتید. پدر من ۴۰ روز کما بود و تو این ۴۰ روز ما جون دادیم. انتظار ...

ای جانم 

عزیزم چقدر ما همو درک میکنیم پدر منم ۵۱سال داشت 

فوق العاده بود 

شاید بشه گلم،ولی چ فایده وختی بیاد اونجا و قیافه بگیره،یا خیلی اصرار کنم برمیگرده میگه خودت برو من ن ...

نه بااصرار نبرش،اومد اومد نیوند نیومد مهم نباشه برات،محلش نزار،مثل خودش مقابله به مثل کن بگو اونوقت منم خونه شما نمیام،شاید درست شه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!