2777
2789
عنوان

یا ابلفضل 😱😱😒😒🥺😢😭

453 بازدید | 14 پست

من از اول تهران بودم حالا خانواده اصرار فراوان دارن که برگردیم شهرخودمون . شهر ما از لحاظ اقتصادی فوق العاده ضعیفه و مشاغل زیادی توش‌نیست ودختراش همه مجردن 😑😑😑😑 حالا من که همیشه یه نوع ازدواج آرزوم بوده اینکه یه زندگی مدرن داشته باشم و وضع شوهرم خوب باشه حالا باید برم تو اون جایی که زندگیشون فوق العاده قدیمیه😰😰😱😱😱 یا باید بایه فلک زده ازدواج کنم و از زندگی خوبم وارد یه جهنم بشم یا تا ابد تنها 😱😱😱😰😰😰😢😢🥺🥺🥺 خدایا بدبخت میشم خدانکنه افسرده میشم 😑😑😑😑😑از اولش دختر ساده ای بودم حالیم نمیشد باید یه روزی ازدواج کنم فقط میرفتم درس میخوندم ساده و با سبیل😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ جا همه ادما یکسان نیستن دکتر و مهندس توی هرشهری پیدا میشه باید دعاکنی خدا بهترین رو بده که اگه خدا نخواد تو تهرانم ادم درست حسابی گیرتون نمیاد

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

هیچ جا همه ادما یکسان نیستن دکتر و مهندس توی هرشهری پیدا میشه باید دعاکنی خدا بهترین رو بده که اگه خ ...

دعا که اثری نداره خواهر من ! باید زرنگ باشی لوند باشی سیاست من که مثل ماستم