asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عنوان بچه ها ؟؟؟ 79 بازدید | 13 پست سلام بچه هاخانم ها لطفا از تجربیاتتون در زمینه اینک کی بی بی چکتون مثبت شد بگید؟از روز چندم سیکلتون مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻 1400/09/24 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 من ۲ روز از عادتم گذشته بود من خیلی عجله دارم خب مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 چند روز گذشته ؟ یک هفته مونده ب پریودم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
مثل_ماهi3 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 3925 یک هفته مونده ب پریودم صبر داشته باش عزیزم انشاالله که بارداری🌹🌹🌹🌹🌹
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 صبر داشته باش عزیزم انشاالله که بارداری🌹🌹🌹🌹🌹 مرسی گلماخه یکساله!! مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 صبر داشته باش عزیزم انشاالله که بارداری🌹🌹🌹🌹🌹 علایم خاصی هم ندارم فقط زیر دلم ی هفتس درد مثل پریودی دارم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
مثل_ماهi3 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 3925 علایم خاصی هم ندارم فقط زیر دلم ی هفتس درد مثل پریودی دارم عزیزم کپسول پونیکا بگیر اگه تونستی ۲دوره بخور شاید با۱ دوره هم جواب بگیریمن بایک دوره جواب گرفتم گیاهیه برای هر دردی دواست
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عزیزم کپسول پونیکا بگیر اگه تونستی ۲دوره بخور شاید با۱ دوره هم جواب بگیری من بایک دوره جواب گرفتم گ ... میشه بیشتر توضیح بدی؟برا چیه؟از کجا؟؟الان شما بارداری؟چند وقت اقدام کردی؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
مثل_ماهi3 عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 3925 میشه بیشتر توضیح بدی؟برا چیه؟از کجا؟؟الان شما بارداری؟چند وقت اقدام کردی؟ عزیزم فکرکنم توو تاپیک هام نوشتممن دخترم الان ۳سالو ۵ ماهشه
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عزیزم فکرکنم توو تاپیک هام نوشتم من دخترم الان ۳سالو ۵ ماهشه ممنون باشه مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻