2777
2789
عنوان

نرمی دریچه قلب

886 بازدید | 21 پست

دوستانی که اطلاع دارن لطفا کمکم کنن من دریچه های قلبم نرم شده شبا ضربان قلبم میادپایین حدود ۵۰تا۵۶

بنظرتون اشکالی نداره؟؟؟؟

به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد،،که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دکترت بپرس اون بهتر میتونه کمکت کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
یا دارو مصرف میکنی یا هم فعالیت اینا زیاده چون ۱۱۱ هم نرمال نیس ک 

کرونا گرفتم عزیزم دارو مصرف نمیکنم دوماهه هست شوهرخواهرجوونم فوت شد خیلی فشار روحی بهمون وارد شد نمیدونم واسه اونه یا مشکلی پیش اومده

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
کرونا گرفتم عزیزم دارو مصرف نمیکنم دوماهه هست شوهرخواهرجوونم فوت شد خیلی فشار روحی بهمون وارد شد نمی ...

ن این زیاد بهش ربطی نداره عوارض کرونا  بعدا خیلی مشکل ساز میتونه بشه اگه میتونی حتما برو دکتر تا آنژیو درس درم بکنتت و دارو باید همیشه در دسترس داشته باشی 

الان به راهنمایی نیازدارم

آخه میدونی هر بدنی با بدن دیگه فرق داره من خودم هم افتادگی دریچه دارم هم گشادی ضربان قلبم به شدت میره بالا تجربه پایین اومدن رو ندارم یا نفهمیدم  چه حس هایی داری تنگی نفس و سرگیجه ؟

بهت دارو نداد دکترت؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
ن این زیاد بهش ربطی نداره عوارض کرونا  بعدا خیلی مشکل ساز میتونه بشه اگه میتونی حتما برو دکتر ت ...

فعلا که مریضم عزیزم البته همیشگی نیست گاهی هشتادم هست حالم بهتربشه دکتر میرم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
فشار خونت چنده سرگیجه و تنگی نفس اینا نداری ؟

فشارم نزدیک ۱۰،۱۱

نفس تنگی هم ندارم فقط حس میکنم به قلبم فشارمیاد

به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد،،که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد...