2821
2789
عنوان

درمونده ام

116 بازدید | 16 پست

نمی‌خوام شکایت کنم نمی‌خوام حرفی بزنم نه دوست صمیمی دارم نه کسی که بتونم دردودل پیشش کنم خیلی آدم دورمن درمون بیشتراش هستم اما اعتماد نمیکنم بعضی چیزا نمیشه گفت متاسفانه گفتنی نیست فقط دلم میخواد هیچ نگم بزارم هرکس هرچه دلش میخواد بگه قضاوت کنه توهین کنه زور بگه  از جنگیدن دست کشیدم نگین بیکاری تاپیک زدی بخدا تاپیکم نمی‌خواستم بزنم اما نمی‌دونم چیکار کنم  نگین برو دعا کن دعا هم حس میکنم استپ شده برا من گفتم لااقل منه تنها اینجا بگم شاید دعا یکیتون از تهه دل شاید حالم عوض بشه 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

با روان شناس صحبت کنید آروم می شید

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم تو ای دور زمونه هیچ مرحم درد کسی نیست ادم فقط خودش وخودش هست خودش باید واسه خودش بجنگه واز خودش مراقبت کنه واگرنه همه گرگ شدن  ولی یه چیزی اینجا بد شد زود امیدتو از دادی ن دعا کنی استپ نشده خدا داره هم تو رو امتحان میکنه ک چقد صبرر و شکرگزار هستی واونا چقد ظالم و ستم کارن امیدتو از دست نده ب خدا توکل کن چرخش روزگار همیشه ب میل ادمای بد نمیچرخه تاوان پس میدن اونم جلوی چشای خودت دعا کن وامیدت بخدا باشه روز تو هم میرسه🙏🙏🙏❤

با روان شناس صحبت کنید آروم می شید

خواستم برم مسخره شدم همسرم گفت مگه دیوانه آیی چیزی نگفتم  میدونم  خیلی احتیاج دارم یبار تلفنی با یک خانم حرف زدم بهم گفت فقط بگم خیلی قوی هستی و خیلی بهم علاقمند شد و تحسینم کرد گفت آدم به پاکی وخوبی وقوی تو تو این دنیا خیلی کمه گفت هروقت خواستی بهم پیام بده  خانم خوبیه اما تو شرایط من نیست ومن کلی حرف زدم وراهشم دوره خواستم برم شهر ما روانشناس فظولن وهمه هم میشناسن این خانم خوبه اما دوره

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
خواستم برم مسخره شدم همسرم گفت مگه دیوانه آیی چیزی نگفتم  میدونم  خیلی احتیاج دارم یبار تل ...

به حرف های خنده دار همسرتون اهمیت ندید 

در واقع دارن علم رو مسخره می کنند

عزیزم این آیدی که براتون می ذارم تلگرام یک روان شناس خیلی خوب هست 

دکتر فرزانه فردین فر

می تونید تلفنی یا به صورت چت باهاشون ارتباط برقرار کنید 

https://t.me/markazMoshaveree

براتون آرزوی آرامش و شادی دارم ❤

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
عزیزم تو ای دور زمونه هیچ مرحم درد کسی نیست ادم فقط خودش وخودش هست خودش باید واسه خودش بجنگه واز خود ...

خدا شاهده با حرفات گریه کردم من تاوان از کسی نمی‌خوام فقط می‌خوام خدا منه ببینه وپشتم باشه شرایطم بهتر بشه اگه بگم باور نمیکنید این حجم درده هیچی نگم بهتره اما من هیچوقت خدا نگفتم بد یا کنه نمبینه خیلی معتقدم با اینکه نماز دیگه نمیخونم کاهلی میکنم تصمیم گرفتم باز بخونم یه مدت دل سنگین بودم اما من خدا خیلی دوست دارم ومیگم اشکال نداره حتما اون دنیام بهتره من هیچ وقت ناشکری نکردم همیشه کوچکترین چیزی هم که خدا بهم داده شکرگزار بودم وجنگیدم ولی الان شدیداً به حرف زدن احتیاج داشتم  بعضی اوقات قوی ترین آدمها هم لیوان دلشون سرریز میشه

به حرف های خنده دار همسرتون اهمیت ندید  در واقع دارن علم رو مسخره می کنند عزیزم این آیدی که ب ...

ممنون عزیزم انشاالله همیشه شاد و سلامت باشید سعی میکنم حتما برم 

عزیزم تو ای دور زمونه هیچ مرحم درد کسی نیست ادم فقط خودش وخودش هست خودش باید واسه خودش بجنگه واز خود ...

ازشما هم خیلی ممنونم خواهر قشنگم باز بهم یاد آوری کردین امیدی هست حرفاتون واقعا عالی بود اما من میترسم امیدوار بشم باز به در بسته بخورم هروقت امید وار شدم بسته شد ولی حتما حکمتی هست

خدا شاهده با حرفات گریه کردم من تاوان از کسی نمی‌خوام فقط می‌خوام خدا منه ببینه وپشتم باشه شرایطم به ...

اره منم همیشه بهم بد کردن ولی هیچی تو دلم نبود کینه ای نیستم میگم خدا سپردمشون بخودت خودت بهتر میدونی ومیبنی وامیدم ب خدا هست بخدا اینقدربهام بد کردن ک فرداش یا همون لحظه بهاشون ب خوبی حرف میزدم کینه ای نبودم خدا همیشه ادمارو امتحان میکنه چ خوب چ بد نمازتو بخون بهتره خدا پشت تو هست ن اونا فقط رسم ای دنیا ادماش همینه

ازشما هم خیلی ممنونم خواهر قشنگم باز بهم یاد آوری کردین امیدی هست حرفاتون واقعا عالی بود اما من میتر ...

ن عزیزم همیشه امیدت ب خدا باشه تو از ته دلت امید وار نبودی فقط وانمود کردی ک امید داری از ته دل امید کن و دعا کن خدا باتو هست

اره منم همیشه بهم بد کردن ولی هیچی تو دلم نبود کینه ای نیستم میگم خدا سپردمشون بخودت خودت بهتر میدون ...

شما چقدر مثل من هستید من گاهی از اطرافم تعجب میکنم من آدم کینه آیی یا بدجنسی نیستم  و تعجب میکنم بعضیا چجوری کینه آیی وبد هستن نسل آدمهایی که مثل ماهستن خیلی کمیاب انسانهای با قلب هوایی از جنس طلا من زود می‌بخشم مهمه درک میکنم با اینکه ازتهه ته دلم بعضی اوقات یادش میفتیم اما بدی نمیکنم تا میتونم بقیه درک میکنم وکمک و سعی میکنم به بقیه کمک کنم 

ن عزیزم همیشه امیدت ب خدا باشه تو از ته دلت امید وار نبودی فقط وانمود کردی ک امید داری از ته دل امید ...

ممنون عزیزم شما درست میگی من خودمه کامل نسپردم ومتاسفانه دیر اعتماد میکنم و چون میترسم ضربه بخورم همیشه حالت تدافعی میگیرم وازاول فکر آخرشم

شما چقدر مثل من هستید من گاهی از اطرافم تعجب میکنم من آدم کینه آیی یا بدجنسی نیستم  و تعجب میکن ...

اره دقیقا منم اینجوری هستم خیلی چیزا کارا کردم براشون ولی قدر نتوستن ولی فقط امیدم ب خداست