2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پسر میخوای دوتا چیز همیشه تو خونت باشه و مدام مصرف کن 

یکی خرما یکی خیارشور

هفته ای که قراره اقدام کنی موز و توت فرنگی بخور 

کلسیم نخور 

مصرف نمکت را بیشتر کن

خدایا شکرت   

عزیزم من دنبال کاراش. اما واقعا نمیفهمم رفتم پیش دکتر کومار که اینقدر تعریفشو میکنن اصن حالم خراب شده برای شوهرم آزمایش نوشت که قرص متیل تستوسترون و قرص لتروزل براش نوشت .من برای پسر رفته بودم یه دختر دارم ..الان زنگ زدم میگم چه کار باید بکنم میگه دکتر گفته این قرصارو بخور تا بارداری ..تلاشتو بکن  تو .اینارو به من گفت منشیه ..من توهمین سایت چیزای دیگه ای از دکتر شنیده بودم ..آخه یعنی چی .

میشه بگی رژیمت و ؟

روزی ۱عدد موز ۸عدد خرما پسته بادام فندق نبات هر کدام ۱کیلو آسیاب شود روزی ۱قاشق غذا خوری بخوری فلفل سیاه ۶دانه عسل ۱قاشق غذا خوری زنجبیل داخل چای کاسنی زیره از هر کدام ۱قاشق غذا خوری همراه غذا آقایون کاسنی بیشترم بخورن ضرر نداره ولی خانوم همین مقدار گفته شده  

حالا ممنوعیات لبنیات کاهو گوجه خیار سبزی گوشت قرمز  هر چیزی سردی باشه بهتره خورده نشده ولی گرمیجات تا ۳ماه مانعی نداره  ماه سوم ایشالله ۲روز قبل تخمک گذاری اقدام کنی

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز