2777
2789
عنوان

پسری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 60 پست
دوسش دارم ولی میگم اون خیلی بیشتر دوسم داره اصلا قابل مقایسه نیس

خب عزیزم اون الان وابستت شده و دیگه کاریم از دست شما بر نمیاد در هر صورت که ملاک ازدواج لحجه و قیافه و هیکل و پول نیس مهم اینه ک خودت دوسش داشته باشی اونم همینطور و اخلاقش خوب باشه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به انگلیسی و آلمانی مسلطه

پس چجوری لهجه داره باید راحت به هر زبان حرف بزنه؟😐😐 مخصوصا آلمانی که زبان سختیه

آخه من خودم به سه تا زبان مسلطم و درحال یادگیری زبانای جدیدم میدونم آدم هرچی الفبای جدید یاد میگیره و با زبانها و کلمات جدید آشنا میشه زبونش روونتر میشه (یعنی تو اگه برای اولین بار داری یه زبان یادمیگیری تلفظ کلمات و همچی برات خیلی سخته اما وقتی چندمین زبانیه که یادمیگیری کلمات رو زبونت خوب میچرخه تلفظها برات راحته)

بنظرم تا تنور داغه بچسبون

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
همه دیگه رو دوس داریم . اونم اوکیه مشکلی نیس خانواده من یکم سخت میگیرن  

خودت میگی همچیش خوبه 

کسی که لهجه داره با اصالته 

بنظرم کیس خوبیه

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
ببخشید خانما این سئوال میپرسم اگه مردی مشکل دیر ا ن ز ا ل ی داشته باشه  میشه حل شد؟

بعله میشه حل بشه ولی باید ریشه مشکل رو پیدا کنید ،ممکنه جسمی باشه یا روحی مثل کم کاری تیروئید یا مشکلات عصبی باید برید پیش مشاوره زناشویی