2777
2789
عنوان

به نظرتون

54 بازدید | 6 پست

شوهرم میخواد چن روزی بره سفر کاری و شوهرم میگه 

امشب پیش مامانمینا بخواب فرداشبم خونه مامانت برو

حالا برم خونه مادرشوهر یا نه بنظرتون

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

خودم دو راهی موندم میگم نرم بعد میگم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمون خونه خودت ازهمه جاآرامشش برات زیاده من شوهرم ک گاهی میره شهرستان تنهامیمونم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ای شوهر منم اوایل میگف چند  روز بمون خونه مادرم بعد برو خونه خودتون 

حالم بهم می‌خورد از این اخلاقش ،خداروشکر از سرش افتاد انقد که گفتم من اونجا راحت نیستم

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
2827
2791
2779
2792