2777
2789
عنوان

دارم کور میشم🥺

148 بازدید | 16 پست

بچه ها خارش شدید چشم ها دلیلش چیه؟ اصلا نمیتونم چشممو باز کنم فقط وقتی خوابم راحتم. اینم بگم الرژی فصلی دارم ولی هیچوقت خارش چشم نداشتم. دکتر رفتم قطره داد ولی تا کی باید استفاده کنم؟ تاثیر انچنانیم نداشته 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الله و اکبر 📿

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

شاید چشمت خشک شده داخلش عزیز، یا باید بهداشت شستشو رو بیشتر رعایت کنی، قطره ی چشم مصنوعی با تجویز از داروخونه بگیر، پماد هم داره ک از داروخونه بپرس و استفاده کن...

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹
علت خشکی چشم چیه؟ شما میدونی؟ 

یه بیماری شایعه عزیز، زمانی ک اشک رطوبت کافی رو ب چشم نمیرسونه باعث خشکی و خارش میشه، البته نمیدونم شامل حال شما هم میشه یا ن ولی حتما قطره اشک مصنوعی بگیر با مشاوره از داروخونه فداتشم...

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹