2777
2789
عزیزم مختصری از هرکدوم تعریف میکنی مرسی گلم 

اولی که با زرنگی یه مغازه رو کامل به نام خودش کرد و بعدا به مادر و خالم خبر داد که آره بیاید یه مغازه بنامتون بشه..دومی که دختر گرفتن و از قبل مادرزنه می خورن و می چرن...سومی که دخترشو کسی نمی گرفت اومد قالب برادرزادش کرد...اما ناکام تر از همشون که می خواست زرنگی کنه اما نتونست مارشوهرم که می خواست غیابی منو طلاق بده چیزی به من نرسه و بره برای پسرش زن بگیره که نتونست...  مکروا و مکرالله و الله خیر الماکرین شده مثل ایشون..

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تف تو روی اون مادرشوهرت چقد اشغاله زنیکه

تو عمرم چنین آدمی ندیده بودم که دیدم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

خیلی عوضیه...می خواست زندگی پسر چهارمیش مثل پسر دومیش نشه منو می خواست طلاق بده...