2777
2789
عنوان

۳۷ هفته و ۴روز

767 بازدید | 12 پست

باردارامیفهمن چی میگم هرروز انتظار برای گرفتن دستای کوچولوش 

فندق من دخمله 

برام دعا کنید زایمان طبیعی یکم سخته 

کیا مثل منن منتظر تموم شدن هفته ها

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

آخی عزیزم . انتظار خیلی سخته اما تو این مورد هم سخته هم شیرین .

از سی که رد میشی هفته ها قد سال میگذرن ☹️ من هزار ساله سی و یک هفته ام 🤣

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی عزیزم . انتظار خیلی سخته اما تو این مورد هم سخته هم شیرین . از سی که رد میشی هفته ها قد سال میگ ...

خخخخخ الهی اره مخصوصا وقتی منتظری

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
هفته ۳۵ام آنزیم کبدم بالاست دکترم گفت بایدهفته دیگه زایمان کنم نگرانم بچه ام دستگاه بره

توکل به خدا انشاالله ک نمیره امپول ریه میزنن دگه

۲ ماهه انتظارم تموم شده. وحشت روز زایمان رو داشتم با اینکه سزارین بودم.خدا قوتت بده

خداروشکر ک زایمان کردی 

ممنون فدات

دقیقامن40هفته که تموم شده هیچ خبری نبوداماشبش یه دفه شروع شد3ساعت بعدزایمان کردم...انشالله بسلامتی ب ...

اخ ک چقد دیر میگذره

خوشبحالت چه دردت کوتاهم بوده 

برا منم دعا کن کلافه م انقد

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اخ ک چقد دیر میگذره خوشبحالت چه دردت کوتاهم بوده  برا منم دعا کن کلافه م انقد

اینقدرخوب وشیرین که نگو...نگران نباش هیشکی ازمن ترسوترنبوداماتموم شدالان پسرم ماشالا2سالشه...فقط من کلاسای بارداری رفتم خیلی خیلی تاثیرداشت مامای خصوصی هم گرفته بودم عالی بود

اینقدرخوب وشیرین که نگو...نگران نباش هیشکی ازمن ترسوترنبوداماتموم شدالان پسرم ماشالا2سالشه...فقط من ...

نگران دردش ک نیستم 

هم فقط میخام زود بیاد

خداببخشه برات

کلاس نرفتم ماما گرفتم اما 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش