2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

809 بازدید | 45 پست

بچها من برا اولین بار میخوام صورتم اصلاح کنم و پوستمم حساسه ،پشت لبم و ابرو هامو که بند میندازم جوش میزنه، راهی هست که بعد بندانداختن جوش نزنه؟؟؟یا اصلا به نظرتون از چه روشی استفاده کنم ؟؟بندانداختن؟؟وکس؟موم؟

نوه ی لولوخان هستم 😌😜

منم با بند جوش میزنم از ژیلت استفاده میکنم موهام ضخیم نیست

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه اولین باره از کجا میدونی جوش میزنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بهترین روش واسه پوست صورت اول لیزره (البته اگر موهاتون پرزی نیست) بعدشم تیغ اصلاح (همون تیغ ابرو)

وای تیغ چیه پیشنهاد میدین😳 

موهای صورت زبر و کلفت میشن بعدم تند تند درمیان

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کلا زمانی مو زخیم‌میشه که از لحاظ هورمونی مشکل داشته باشید

آهان ممنون☺

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
تمام دنیا از ژیلت استفاده میکنه چون علاوه بر ازنکه جوش نمیزنه باعث پاکسازی هم میشه الکی نمیگما تو ای ...

موهای صورتم کرکیه ،ضخیم نمیشه؟

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
عزیزم ابروهامو و پشت لبم بند میندازم جوش میزنه،حالا میخوام کل صورتم اصلاح کنم

بعد اصلاح به صورتت زیاد دست نمال و پماد زینک اکساید بزن دیگه جوش نمیزنه.... لطفا دور تیغ و ژیلتم خط بکش درسته جوش نمیزنه ولی موها سریع تر و زخمیم تر درمیان🤞👌