2789
عنوان

دارم میمیرم

156 بازدید | 13 پست

بچه ها من یک ماه کپسول دوکسپین برای افسردگی خوردم بعددیشب قطع کردم الان دارم میمیرم حالم بده نمیتونم کارهاموبکنم هیچکسوندارم به دادم برسه کسی مثل من بوده 

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تجویز دکتر قطع کردی؟

به دکترمعدم گفتم این هیچ تاثیری توحالم نداره گفت نخور

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
به درک که کارات بمونه بیا یکم وبگردی کن وقت بگذره با مشورت دکتر قطع کردی؟

خیلی بدبختم خیلی دارم عذاب میکشم برام دعاکن

اگه قرص اعصابه یهو قط نکن قرص اعصابو رفته رفته باید بذاری کنار مثلا یروز درمیون راجبش سرچ کن ببین یهو میشه نخوری! 

دکتر بمن یچی دیگه داده بود لعنت بهش نگف سرخود قطع نکن رو به موت بودم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
اگه قرص اعصابه یهو قط نکن قرص اعصابو رفته رفته باید بذاری کنار مثلا یروز درمیون راجبش سرچ کن ببین یه ...

بعدچیکارکردی خوب شدی منم دارم میمیرم

بعدچیکارکردی خوب شدی منم دارم میمیرم

اگه قرص رو جدید میخوری میتونی تا عادت نکردی بذاری کنار ولی اکه خیلی وقته میخوری کم کم مثلن یروز درمیونش کن بعد نصف بعد قطع

ولی فکر کنم بسته به قرصتم باشه 

اگه قرص رو جدید میخوری میتونی تا عادت نکردی بذاری کنار ولی اکه خیلی وقته میخوری کم کم مثلن یروز درمی ...

من یه ماه خوردم.

من یه ماه خوردم.

خب یروز درمیون بخور مثلا 3 روز بعد نصفش کن باز یروز درمیون 3روز دیگ.  بعد قطع کن

حالا باز مشورت کن من نمیدونم قرصت چیه کلا