2777
2789
عنوان

شیر کاکائو برا کودک ۵ ساله؟!

3785 بازدید | 24 پست

سلام خانمای گل ،یه سوال داشتم

پسرپنج ساله ی من اصلا به شیر علاقه ای نداره

کلا اهل لبنیات نیست 

اما شیرکاکائو خیلی دوست داره ،ولی من از بس شنیدم کاکائو برا کوچولوها ضرر داره ،میترسم بهش بدم بخوره😥

بنظرتون یکم بریزم توی شیر تا یه کوچولو طعم وعطرشو عوض کنه ضرر داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به دخترم میدم 3سالشه ضرر داشته؟ ...البته شیرعسل بهش بده شاید خوشش بیاد

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

عزيزم كلا شير كاكائو رو من شنيدم براي هيچ سني خوب نيست نه اين كه ضرر خيلي بدي داشته باشه ولي خب مثل شير ساده ام نيست كه خيلي مفيد باشه 

ولي اگر گاهي وقتا ميخواد بهش بدين ولي زياد نه كمش مشكلي ايجاد نميكنه نگران نباشين 

چه جالب. اخه پسر منم شیر خالی نمیخوره. شیر موز و شیر کاکائو رو خیلی دوست داره. منم فکر میکردم ضرر داره بهش نمیدادم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه های شما چندسالشونه ؟ راستش من توی گوگل خوندم باعث اختلال در رشد قدشون میشه از اونجایی هم ک پسر ...

یکی ۵سال و نیم 

یکی ۶سال و نیم 

نه بابا،اتفاقا بچه های من ماشاالله هرروز بلند تر میشن😶😶کفش یا شلواری که دوماه پیش خریدم دیگه کوچیک میشه براشون 

ربطی نداره اصلا