2777
2789
عنوان

حق با منه یا خانواه شوهرم

432 بازدید | 47 پست

چند ماهه عقد کردم.با همسرم دوست بودم 5 ساله. خانوادش مخالف بودن ولی کلی اصرار و دعوا  و.. راضی شدن. شرط گذاشتن ب شرطی شوهرمم بره سربازی تموم کنه. بعد ک عقد کردیم ی مدت رفت ولی راهش دور بود من طاقت نداشتم.کسی نبود منو ببره گردش. دلم براش تنگ میشد. نزاشتم بره هی تو گوشش خوندم خوندم با خانوادش بدش کردم.که میخان دورت کنن و... همش دعوا داشتن و.... اینان همه رو از چشم من میبینن با اینکه شوهرم زده زیرش. الانم بشوهرم گفتم برو خونه جدا بگیر وسلیه لباس همه اینا رو جمع کرده اومده. از خونشون.

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

و گفته نباید دیگه ب سربازی من کاری داشته باشین. و سهم منو بدین تا بیام(آخه باباش گفته اگه ن ی سربازی دیگه کاریت نداریم خیلی ما رو. اذیت کردی)

اونام ی مدت پیگیرش بودن الان ولش کردن.فکر نمیکردم ولش کنن. چون خیلی دوسش داشتن گفتم هر چی بگه قبول میکنن

من نمیخاستم اینجوری بشه ولی خب یاد کاراش مادرشوهرم میفتم که راصی نمیشد بیاد خاستگاریم  و.. خاستم تلافی کنم.الانم فکر نکنم براش یلدایی بیارن دلم گرفته چکار کنم.

من فکر کردم فقط شوهرمم پشتم باشه بسه😑

ب شوهرمم میتزسم برعکس بگم بگه هر دقیقه ی چی میگی دیگه محلم نزاره

حق با کیه. خانوادش چرا ب حرفش گوش نمیدن

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂زدی همه رو ناکار کردی ک 

فردا ک هیچ جا کارنتونست کنه،بازم بگو‌هیچکی نیست منو بگردونه😑

عزیزم مجبوری وقتی انقد بچه ای ازدواج کنی؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁