2777
2789
عنوان

خانوما کمک توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست
اولین باره استرس دارم 😔😔

عزیزم درکت میکنم..ولی کاش یکم تو خونه مادریت اشپزی رو لااقل نگا میکردی..ولی نترس نت هست هرسوالی داری بزن بپرس..برا برنج هم ریختی تو اب هی مادرشوهرتو بیار بالاسرش بگو شگرد برنج زساد دستم نیس کی ایکشی کنم هی ببرنشونش بده با نوک قاشق البته بعد ده دقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یاد نداشتم با نت یاد گرفتم مشکلی هم داشتی بیا همینجا تاپیک برن بهت کمک میکنند چی کار کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

ن قیمه درست نکن قرمه سبزی فقط با لوبیا چیتی بزار بجوشه خوب ک رنگش در اومد ابکش کن پیاز فراوون خوب سرخ کن ادویه هم بزن گوشت تفت بده فلفلشم یکم زیاد بزن ربم بزن ی قاشق پر نه  لوبیا رو بریز سبزی رم بنداز توش ابلیمو روغنشم زیاد کن اب بریز روش بزار اروش بپزه لیمو عمانی هم ساعت ۵ بنداز توش اول سوزاخ کن بزار تلخیش بیاد بیرون از مادر شوهرتم کمک بگیر عزیزم اصلا استرس نداشته باش