2777
2789
عنوان

داداشم میخواد گواهینامه مو بگیره

293 بازدید | 20 پست

منم یه سوال داشتم من گواهینانه دارم ۱۹ سالمم هست داداشمم میخواد به زور گواهینامه مو بگیره اسم بندیسه برا ماشین منم نمیخوام بدم بهش چیزی که خودم تلاس کردم شایدم در اینده هر چند حقوقم کمه شاید تونستم بگیرم بچها توروخدا کمکم کنید چیکار کنم دیگه خسته شدم از بس قایمش کردم دوتا داداش دارم ولی هیچ کدوم منو یبار تمرین نبردن الان ایا انصافه من گواهینامه مو بدم یه راه حل بدید توروخدا 

چی بگم من باشم با کمال میل میدم بهشون 

مخصوصا ک خودت شرایط ثبت نام نداری در حال حاضر و تا ۳ ۴ سال دیگه هم کی مرده و کی زندس

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بعداً دیگ نمیشه بخری؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

مگه خودش گواهینامه نداره؟

اگر منظور ثبت نام ایران خودرو و سایپا هست تا یکسال هم ماشین به نام شماست و امکان انتقال به غیر نیست پس هر مشکلی پیش بیاد از نظر قانونی شما مسئولش هستید راضی نیستی رک و مستقیم بگو نمیخوام یا میخوای دلخور نشه بگو گم شده

Null

عزیزم نمیخوام بدم بخدا زورم میاد خدا شاهده راضی نیستم بدم اگ به زور هم بگیره اهم پشتش میره و یه روزی میگیرتش موندم چیکار کنم ولی گیر یه داداش نفهم افتادم 

[QUOTE=219021989]چی بگم من باشم با کمال میل میدم بهشون  مخصوصا ک خودت شرایط ثبت نام نداری در حال حاضر و تا ۳ ۴ ...[/QUOTE

حرف درست ولی من زحمت کشیدم براش کلی منت مربی کشیدم شهرستان مام سرده صبحا چن ساعت موندم تو سرما بالاخره گرفتم چرا بدم سال بعد نتونم بخرم‌چن سال بعد اوضام بهتر میشه 

هر جا فک کنی قایم کردم زیر تختم توی فریزر و لای کتابو و لای کادوهام یه مدتم هست میون گلای تابلو اتاق ...

خب هی جا به جا نکن بذار همونجا بمونه .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مگه خودش گواهینامه نداره؟ اگر منظور ثبت نام ایران خودرو و سایپا هست تا یکسال هم ماشین به نام شماست ...

اع جدییی ینی تا یه سال نمیشه انتقال داد

اون یکی داداشم گواهینامه پسر داییمو گرفتع بود چون اسمش الف داشت با گواهینامه اون گرفت گفت برادرم به تو میده حالا پسر داییم اومد گواهینامه این داداشمو گرفت نوشت در اومد اونیکی داداشمم خودش امسال ثبت نام کرد گواهینانه شو نداد حالا داداشمم داره میسوزه میخاد بلایی که سر خودش در اومده سر من بیاره 

مگه چی میشه بدی؟ غریبه است مگه؟ تازه اگه به اسمت در بیاد! تا چند سال دیگه هم کلی این قانونا عوض میشه ...

مهم اینه دیگه نمیشه پس من ادم نیستم به من وسیله نیتز نیست باز کار نداشتم چیزی وقتی کار دارم چرا بدم چون دخترم یکی دیگه منو میخواد بگیره پس من هیچی نیاز ندارم .....

به نظر من خودت فروش فوق العاده ایران خودرو ثبت نام کن برنده شدی امتیازش حدود ۱۰۰میلیون میخرن بفروش مثلا ی پراید برا خودت بردار بعدم جدیدا سند ماشینا ازاد هست سریع میتونی فک پلاک کنی دیگه در رهن نیست تا۴سال هم نمیتونی ثبت نام کنی