2821
2789
عنوان

عروسی

113 بازدید | 8 پست

بنظرتون ضد افتاب الارو چطوره؟کسی استفاده کرده تاحالا؟و اینکه من تاحالا از مژه مصنوعی استفاده نکردم،واس عروسی بگیرم خودم بزارم واس اولین بار خراب میکنم؟

بدبختی اینه ک خط چشمم بلد نیسم بکشم 😑😐😂😂ینی خودم خندم میگیره میدونم مسخره اس😞😩😩😩😩راه کار چی دارید؟بریزید کف نی نی سایت😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضدآفتاب الارو گند زد به صورتم چون الان همش فیک هست من ۳ سال پیش استفاده کردم قوطی اولیش عالی بود دومیش داغونم کرد

فکر مژه مصنوعی رو از سرت خارج کن چون خط چشمم بلد نیستی بکشی مژه رو هم نمی تونی مگر اینکه یکسره امتحان کنی 🤕

چرا ضد افتاب؟کرم بزن

طبیعت سر لج ورداشته بامن👊🏻نمیاد هیچکی حتی حرفاش به کارم🗣❌اصنم نمیخام به عقب برم🚶🏻‍♂️از خونمون میاد فقط درداش به یادم                                                                                                                                                                                                                                                                      
2823
2791
2779
2792