2777
2789
عنوان

دکتر اسلامیان دراصفهان

4790 بازدید | 5 پست

سلام کسی دکتر اسلامیانا میشناسه متخصص کودکان میدونین چطوری نوبت میدن من هرچی زنگ میزنم میگه نوبت نداریم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
یه دکتر دیگه ببر

میخواستم ببرمش پیش همین دکتر اما منشیش نوبت نمیده هرچی زنگ میزنم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم ببرمش پیش همین دکتر اما منشیش نوبت نمیده هرچی زنگ میزنم

بچه ت چند وقتشه؟

من دخترمو پیش خانم دکتر قائمی تو آمادگاه میبردم، خیلی باتجربه است.

بعدم پیش کامران صفوی پور تو خ ارباب. ایشون هم خیلی خوب بودن.

بچه ت چند وقتشه؟ من دخترمو پیش خانم دکتر قائمی تو آمادگاه میبردم، خیلی باتجربه است. بعدم پیش کامرا ...

بچم ۷ ماهشه دکتر اسلامیان متخصص رشد وغدد دکترایی که شما گفتین متخصص همینان یانه

بچم ۷ ماهشه دکتر اسلامیان متخصص رشد وغدد دکترایی که شما گفتین متخصص همینان یانه

نه عزیزم فقط متخصص اطفال هستن.

فوق تخصص غدد اگر میخوای خانم دکتر هاشمی پور و دکتر حسن مودب کارشون خیلی خوبه‌