عدسو میذاری میپزه با یکم نمک...بعد پیاز سرخ میکنی سیب زمینی هم حبه حبه میکنی سرخ میکنی یکم پودر سیر نمک فلفل زردجوبه رب میزنی بعد ک عدس پخت سسی ک اماده کردیو اضافه میکنی یکماب لیمو میزنی و حله😊😊
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
یک و نیم پیمانه ،من عدسا رو میشورم ،پیاز داغ ک آب انداخت کمی رب میزنم سرخ میکنم بعد عدس و دوتا پیاز کوچیک پوست کنده درسته و سیب زمینی نگینی درشت و اب قلم میذارم کامل میپزه جا میفته موقع سرو هم پیاز نگینی خام و جعفری ساطوری میریزم روش محشر میشه ،میتونی عدس رو از قبل خیس کنی نیم ساعته میپزه لعاب دار میشه ولی له نمیشه
اولش پیاز داغ درست میکنم بعدش یک پیمانه عدس شسته شده را باهاش تفت میدم و یک دونه سیب زمینی نگینی خورد شده را بهش اضافه میکنم ونمک و زردچوبه میزنم میزارم ی کم تفت بخوره بعد چهار پیمانه آب میریزم توش بعد چهل دقیقه کامل جا میفته