2777
2789
عنوان

دخترای شوهری😅

1239 بازدید | 70 پست

بچه ها بعضی ها چطوری تو محل کار، موسسه یا هرچی

ازدواج می کنند؟ خانواده هاشونم کاملا سنتی ان.

ینی دوست دختر دوست پسر نیستن

رفتارشون چطوریه؟

لطفا نصیحت نکنید یه سوال دخترونه اس😑

خب این میشه سنتی دیگه.. طرف میبینه تو محل کار میاد خاستگاری 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عنوانت عجیب بود عزیزم رفتار خاصی نیست میشه گفت عادی ان ولی خب اطرافیان خوششون میاد هرچی بی توجه تر بهتر من هنوز که هنوز داخل سرکار خواستگار دارم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

این برا من پیش اومده و سنتیه خب طرف تو موسسه چن بار دیده بود اومدن خاستگاری و منم چون از سنتی به شدت بدم میاد رد کردم بعدش که شرایط پسره رو شنیدم بلا نسبت خر پشیمون شدم 😂😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
خب این میشه سنتی دیگه.. طرف میبینه تو محل کار میاد خاستگاری 

خوب نه اخه چ ربطی داره جوابت سووال خودمو دوباره نوشتین😅😆میگم ینی چطور خوششون میاد😅

وگرنه ک معلومه سنتیه ولی حس میکنم سنتی سنتی هم نیس

رفتار دختره قطعا وارده

نه این به رفتار دخترم مربوط میشه چی باعث میشه طرف خوشش بیاد

به نظرم پوشش معقولانه  و  مرتب و با حیا بودن

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
این برا من پیش اومده و سنتیه خب طرف تو موسسه چن بار دیده بود اومدن خاستگاری و منم چون از سنتی به شدت ...

رفتار دختر میگم

قطعا با دوبار دیدن عاشق نمیشه رفتار دختره چطور بوده

عنوانت عجیب بود عزیزم رفتار خاصی نیست میشه گفت عادی ان ولی خب اطرافیان خوششون میاد هرچی بی توجه تر ب ...

احساس میکنم وقتی کلا محل ندی اتفاقا نمیان جلو

خواهرم بهم میگ تو زیادی سنگینی😶