2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آمین خدا از دهنت بشنوه 😞

فقط توراخدا دکتر خوب ببر ودرمان خودسرانه نکن دیدم تو بعصی بیماری ها درمام الکی کردن بدترشده مخصوص این که پوست است 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
ای بابا شاید دکترش خوب نبوده عزیزم از چند تا دکتر پرس و جو کن بالاخره باید باشه کسی که بتونه کمک کنه ...

نمیدونم والا اما پیش دکترای بردم که همه ازشون تعریف میکنن

عزیزم هزارتا دکتر بردم اما اصلا نتیجه نگرفتم

خدا کمکتون کنه دردم داره؟

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
بردم دکتر اما اصلا نتیجه ای نگرفتم

پیش دکترای دیگه هم ببر نا امید نشو اینجا کاری از دست کسی ساخته نیست تازه یه وقت بدترش هم میکنن !تا جایی که من اطلاع دارم ممکنه این زخم خوب نشه ولی میشه تا حدودی جلوشو گرفت 

توکدوم شهری؟دکتر اطفال های یزد ومشهدتعریف میکنن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز