2777
2789
عنوان

....................مورچه..................... 👏👏

151 بازدید | 25 پست

اتل متل یه مورچه🐜🐜🐜

قدم میزد تو کوچه🐜🐜🐜  

اومد یه کفش ولگرد🐜🐜  

پای اونو لگد کدرد🐜🐜🐜  

مورچه یه پاش شکسته🐜  

راه نمیره نشسته🐜🐜  

بابرگی پاشو بسته🐜  

نمیتونه کار کنه🐜  

دونه هارو بار کنه🐜  

تو لونه انبار کنه🐜  

مورچه جونم تو ماهی🐜  

عیب نداره سیاهی🐜  

خوب بشه پات الهی🐜  

.  

.  

.  

.  

.  

.  

.🐜  

.  

.  

.  

.🐜  

.

.  

.  

.  

.  

.🐜  

.  

.

داری شعرو میخونی؟!!!؟

یه نگاه به قدو قوارت بنداز!!!

سنی ازت گذشته;خجالت داره.چه با ریتمم میخونه!!!

😂  😝

😐

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قشنگ سرمم باریتم تکون میدادم

حالا فردا قرار محضر دارم مثلا خیر سرم متاهل میشم  

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  

😶😶😂😂😂

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
آی جانم  به سلامتی  الهی خوشبخت بشی ❤👏👏👏

مرسی عزیزم  

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
من قشنگ سرمم باریتم تکون میدادم حالا فردا قرار محضر دارم مثلا خیر سرم متاهل میشم    

اصل دله😂😂😂😂😂خوشبخت باشیید زیر سایه هم  دخترم😃🍁

💙🌺خدایم برایم کافیست🌺💙💛🍁دختری از جنس پاییز🍁💛