دوستان ذره ای قصد توهین ندارم..تاپیک منم یه موضوع مثل بقیه موضوعات..🌸🌸🌸🌸
خانواده همسرم مذهبی هستن وهمینطور خانواده من..
الان متوجه شدم فامیلای همسرم خیلی باهاشون فرق دارن..
من محجبم لباس خوشکل میخرم ولی جلوی نامحرم حجاب دارم ولی برای فامیلای همسرم حجاب معنای خاصی نداره ازاستوریایی که میزارن متوجه شدم..ومراسم ازدواجم..
قبلنا پیشنهاد میدادن به همسرم که دختر عمش روبگیره یه دختر مهربون ونازه اما خب همسرم گفت من مدام مخالفت میکردم چون حجاب نداره(مثلا باتاپ وبدون روسری استوری میزاره)واعتقادی به نماز واینجور مسائل نداره)..حالا بااینکه مادرش این قضیه رومیدونه عکسای بی حجاب دخترش رومیزاره استوری وهمسرمنم تیک نمیزنه،باقی عمه هاش میزارن ولی همسرم روتیکنمیزنن..شوهرم امروز میگفت اونا براشون خیلی عادی این مدل پوشس ونمیدونم چرا منو حداقل تیک نمیزنن..حتی خواهر همسرم بااینکه میدونه قبلنا توی فامیل بحث ازدواج همسرمبادختر عمش داغ بوده ولی بازمبدون حجاب عکس همون دختر عمه رومیزاره استوری..دلم امروز خیلی به درد اومد...💔شوهرم هم ناراحت..که چرااینکارو میکنن..؟؟میگه خب درسته دختر عمم هست ولی دلیل نمیشه وقتی هیچ نقطه اشتراکی نداشتیم ازدواج کنیم...من روابط خوبی باخانوادش دارم ولی این رفتارشون خیلی ناراحتم میکنه هم من رو هم شوهرم...
امروز دوتامون به این نتیجه رسیدیمکه تورفت وآمدمون با فامیلای همسرم احتمالا خیلی دچار مشکل بشیم..چون ظاهرا نوع پوشش من براشون مقبول نیست ..مادرهمسرم البته خودشون مذهبی ان..
کیا شرایط من روداشتن..؟؟
همسرم هم کمی ناراحته ازاین رفتارشون...