2777
2789
عنوان

بیاید راجب خانوما صحبت کنیم یکم🥰

175 بازدید | 18 پست

بچه ها ب نظرتون چ چیزایی باعث میشه یه دختر یا ی زن شیک ب نظر برسه مثلا خودتون یکیو می‌بینید چ چیزیش باعث میشه بگید چ باکلاسه و شیکع این حرفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روی اصلاح و ابرو وموی تمیز حساسم

خودم همیشه موهامو شانه میزنم و ابروهام همیشه مرتب و تمیز هسته

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

شیک پوشی . الگانس بودن تو رفتار و لباس و اداب معاشرت. 

بعدش بنظر خودم اندام و قد بلند و کشیده ( این سلیقه شخصی خودم بنظرم خانمای قد بلند و کشیده لباس به تنشون بهتر میمونه و جذابتر میشن)

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

استایل شخصیت 

مدل صحبت کردن

بوی خوش 

لباس خانومانه 

صورت تمیز و اصلاح کرده 

لبخند زیبا 

یاچهره ی بی تفاوت و سرشار از اعتماد به نفس که حس خوبی به آدم میده 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

یه هم دانشکده ای داشتیم چهره خوبی نداشت اصلا... ولی اخر ترم همه عاشقش بودن تمام دانشگاه سعی کردن باهاش در ارتباط باشن اینقدر آداب معاشرتش عالی بود مهربون بود قلبا مهربون بود خوشرو بود همیشه شوخی میکرد میگفت من اول دماغم میاد بعد خودم ولی قشنگیم به همینه... واقعا هم جز قشنگیش بود... با یکی از استادا ازدواج کرد الان هم فرانسه زندگی میکنه... 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

اندام متناسب مستقل و اویزون نبودن رشته خوب تحصیل کردن کارهای هنری بلد بودن عملی نبودن آرامش داشتن&nb ...

عالیه 👌👌👌

دختر باس از هر انگشتش هنر بباره 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻