2777
2789
عنوان

کنکور یا خیاطی؟

753 بازدید | 28 پست

خودم دانشجوم ولی رشته خوبی نیاوردم و علوم تربیتی میخونم دانشگا پیام نور

اینده ی نداره بنظرتون کنکور بدم یا برم خیاطی رو جدی یادبگیرم   و کار کنم؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنکور

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
راستش چیزی که بتونم‌پول در بیارم واسه خودم

خب ببین درسته پول درآوردن مهمه ولی تنها ملاک و هدفت نزار باشه چون خیلیی کلیه الان مثلا کنکور هنر هم داریم میتونی طراحی لباس بخونی یا شاخه های دیگه مثلا 

خب ببین درسته پول درآوردن مهمه ولی تنها ملاک و هدفت نزار باشه چون خیلیی کلیه الان مثلا کنکور هنر هم ...

کنکور هنر خیلی سخته ازمون عملیشو میگم خصوصا طراحی لباس و نقاشی

بعد برا ازمون عملی بعضیاشو باید بری اهواز بعضیا تهران

اگر شما الان می گفتید بین علوم تربیتی و روانشناسی کدوم را بخونم یا بین زبان انگلیسی و فرانسه کدوم را یاد بگیرم ما می تونستیم شما را راهنمایی کنیم ولی خیاطی یاد گرفتن با دانشگاه رفتن دو تا افق فکری متفاوته 

خودت باید ببینی خط فکریت چیه و چی برات تو زندگی اهمیت داره 

من خودم شخصا هرگز خیاطی و درآمد خوب از خیاطی را به تحصیل ترجیح نمی دم و تحصیل حتی به قیمت بیکاری برام در اولویته ولی دیگری متفاوت از من فکر می کنه و هردومون هم نظرمون محترمه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»