2777
2789
عنوان

روتین پوستی.

135 بازدید | 13 پست

خانومای دارای پوست چرب و مستعد به جوش روتین پوستیتونو میگین؟ کاملا دقیق و با ذکر نام برند و قیمت لططفااا.(شوینده صورتم داره تموم میشه لطفا توجه به این مورد بیشتر باشه) ممنونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اطلاعات درست و علمی و تخصصی میخوای

برو اینستا خانوم دکتر سلنا ، دکترای شیمی دارن و‌تمام محصولات پوستی رو‌با دقت بررسی می‌کنن و‌معرفی 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

من که تنهاچیزی که واسم جواب میده صابون ان جی هست 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

فیش واش مورینگا حدود ۶۰،تونر لافارر اطراف ۵۰،آبرسان لافارر حدود ۱۵۰،ضدآفتاب بیزانس حدود ۲۰۰

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
با چی میشورین؟؟ کرم باربی برای چیه و قیمت؟؟

با ژل شستشو صورت مخصوص پوست چرب ، کرم باربی فکر نمیکنم شما پیدا کنی منم از خواهر شوهر خواهرم خریدم دست سازه 

برای جوش تیرگی زیر چشم خط خنده و روشن شدن پوست و همچی تا حالا برام عالی بوده