2777
2789
عنوان

قبول دارین

56 بازدید | 6 پست

خدا گاهی لیاقت انجام یه سری کارا رو ازمون میگیره درواقع توفیقش رو ازمون میگیره مثل نماز خوندن قرآن خوندن روزه گرفتن و خیلی کارای دیگه که یه زمانی انجامش میدادیم ولی خدا گاهی لیاقت انجام دادنش رو ازمون میگیره و هرکار بکنیم نمیتونیم مثل قبل انجامشون بدیم😔💔

تو رو خدا بهم بگین چیکار کنم درست بشم😔🥺

من قبول ندارم اینایی رو که میگن نماز بخون دعا کن قران بخون تا خدا بهت توجه کنه

از نظر من خدا چیزی و ک بهت میده بدون منت میده

من با نوشتن اروم میشم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره واقعاا موافقمم من نمازامو ول کردم بعد الان جندوقت درگیریه بیماری شدم که نمازامو نمیتونم بخونم وحسرت یه رکعتش به دل مونده و انگاردارگ تاوان میدم😔😢همش به خدامیگم غلط کردم توفقط بیماری من خوب کن من بتونم نماز بخونم کافیه برام😭

من قبول ندارم اینایی رو که میگن نماز بخون دعا کن قران بخون تا خدا بهت توجه کنه از نظر من خدا چیزی و ...

من بحثم سر این نبود خدا هیچ نیازی به نماز و قرآن خوندن من و شما نداره اگرم ما اونا رو بخونیم توشه ای میشه برای آخرتمون در واقع ماییم که به این چیزا نیاز داریم نه خدا بله قطعا خدا بدون نماز و قرانم صدای بنده اشو میشنوه ولی اینا هم جز واجباته🥰