2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  صورتی کردم  دکلره باید به درجه خاصی برسه حتما وگرنه رنگت رنگ دلخاه نمیشه

اگه مو خیلی کوتاه باشه در حد سه سانتی خوب میشه؟ 

زود رنگ میگیره؟ ضرر نداره؟ هزینه اش حدودا چقد میشه؟

ببخشید کلی سوال پرسیدم

اگه مو خیلی کوتاه باشه در حد سه سانتی خوب میشه؟  زود رنگ میگیره؟ ضرر نداره؟ هزینه اش حدودا چقد ...

والا من دوستم رنگ کار بود برام انجام داد

پول نگرفت ازم رنگ هم خودش خرید 

ضرر که داره دکلره کلا مو رو خراب میکنه 

همیشه باید ماسک مو استفاده کنی 

حالا واسه من بلند بود پایینشو رنگ کرده بودم اون قسمتو کوتاه کردم چون رنگش زود میره ماندگاری نداره فقط اولش قشنگه بازم خودت میدونی عزیزم

بیایید دوستای خوبی برای هم باشیم  
اگه مو خیلی کوتاه باشه در حد سه سانتی خوب میشه؟  زود رنگ میگیره؟ ضرر نداره؟ هزینه اش حدودا چقد ...

اصلا خودتون تو خونه رنگ نکنید این تجربه من. بعضی موها دیر به پایه میرسن یا اصلا به پایه نمیرسن. موهای من بعد چهار بار دکلره پشت سر هم نارنجی بود .تو خونه انجام ادم خراب کردم خیلی مهمه درست دکلره بشه. بعد فانتزی هم شامپویی هست هم تیوپی هم ترکیبی درست میشه. خلاصه  حتما باید ارایشگاه انجام بده بهتره.ضرر که داره قطعا. دکلره موهارو خراب میکنه ولی موعه دیگه بازدر میاد. خرید یه ماسک 

مو داخل حمام درکنار نرم کننده بعد رنگ مو خیلی تاثیر داره