2777
2789
عنوان

فتق نوزاد

5092 بازدید | 18 پست
من دخترم یکماهه دنیا اومده ، دختر آرومی بود در کل فقط وقتی گرسنه بود گریه میکرد تا یه هفته پیش دلپیچه گرفت و کلا تا صبح خیلی اذیت شد چون زیر یکماه بود بهش چیزی ندادم خلاصه صبح که اومدم پاشو بشورم دیدم یه برآمدگی روی ناحیه بالای تناسلیش بوجود اومده بردیمش سونو و گفتن فتق کشاله داره، خیلی ناراحتم میگن باید عمل کنه
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
دیروز بردیمش پیش فوق متخصص جراح اطفال گفت باید عمل کنه، همه کاراشو کردیم که امروز عملشس کنن ولی چون یه هفته پیش سرما خورده بود متخصص بیهوشی گفت نمیشه بیهوشش کرد و باید حداقل یکماه صبر کنید
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
من خیلی میترسم، جراحش بهترین جراحه میگن هفتمین جراح برتر دنیاس ولی من از بیهوش کردنش میترسم، میترسم خدای نکرده بهوش نیاد باوجود اینکه عملش خیلی سبکه فقط از بیهوشیش میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم ان شاءالله عمل راحتی داشته باشه اتفاقا امشب با دختر عمم صحبت می کردم گفت الان بیمارستانم .پسرش فتق داره و نوزاده فردا نوبت عملش هست
‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
اخییییی طفلی انشاالله همه چی بخیر و سلامتی انجام بشه عزیزم خیلی دلم گرفت وای کاش میشد هیچ بچه ای مشکل و مریضی نداشته باشن
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
نگران نباش و دعا کن دعای مادر مستجاب میشه انشاالله عمل موفقی داشته باشه دختر کوچولوت
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
نگین جان نوزادش چند وقتشه؟ خیلی سخته هرروز کارم گریه س بازم خوبه عملش یه ماه عقب افتاده حداقل دوماهش میشه
عزیزم نوزادش7 ماهه به دنیا اومد با وزن 1700 خیلی ریز بود بی نهایت ریز الان 3 ماهش هست که میخاد عمل بشه بچه تازه جون گرفته خیلی ضعیف بود اتفاقا مادرش روحیش عالی بود میگفت امتحانه و خدا میخاد صبر منو ببینه کلا خیلی برای این بچه اذیت شد از بارداری و زایمان سختش از نارس بودنش الانم عمل شما هم ناراحت نباش خانم جان .هیج اتفاق بدی نمیفته
‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
ایشالا که خدا همه نی نی ها رو شفا بده نی نی منم ریزه موقع تولد ۲۸۵۰ بود الان تازه ۳۵۰۰ شده
ایشالا که خدا همه نی نی ها رو شفا بده نی نی منم ریزه موقع تولد ۲۸۵۰ بود الان تازه ۳۵۰۰ شده
الهی امین ..دختر عمم گفت تو اتاقش دو تا خانم دیگه هم هستن که نوزاداشون رو اوردن عمل کنن میخام بگم گلم شما تنها نیستی که دختر گلت این مشکل براش پیش اومده .. توکلت به خدا باشه نگران نباش جانم

عزیزم میتونی کمکم کنی متوجه شدم دخترم فتق کشاله ران داره وقتی بردمش برا جراح گفت برا احتیاط ازمایش ژنتیک بده چون فتق دختر خیلی نادره  ممکن دخترت هورمون پسرانه داشته باشه یعنی پسر در قالب دختر باشه  دارم از استرس میمیرم 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
عزیزم میتونی کمکم کنی متوجه شدم دخترم فتق کشاله ران داره وقتی بردمش برا جراح گفت برا احتیاط ازمایش ژ ...

عزیزم معذرت میخوام ولی جراحت خیلی خنگ بوده

چون واقعا یه چیز عادی هست بین دختر و پسر

من دختر بزرگم تو دوماهگی عمل کرد و دختر کوچیکمم الان دوسالشه متوجه‌ شدیم فتق داره و باز باید عملش کنیم

تو نوزادان نارس بیشتر شایع هست

اصلا ربطی به هورمون پسرونه و این چیزا نداره

دکتر جراح من برترین جراح اطفال هست دکتر حمیدرضا فروتن میتونی تو گوگل سرچ کنی، و اصلا هم همچین حرفی بهم نزد