2777
2789
عنوان

میخام به جاریم کادو بوم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوشگله من یکی برام اینجوری کادو بیاره خیلی ذوق میکنم اینهمه سلیقه به خرج داده

یعنی خوشش میاد؟ 

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
شاید مبلغ کم تو پاکت خوب نباشه ولی با این روش قطعا عالیه

من 300 تومن دارم☹️

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
این همه خرج جبعه و گل کنی همونپول بذار روش بیشتر بچشم میاد اخرش جبعه رو پرت میده میره

مامانم همیشه میگه جعبه کادو مهم تر از خود کادوعه قشنگگگگ هدی و خاص میکنه این ده تومنی سگیا حس میکنم اینجوری خیلی قشنگ شدن😶

یعنی خوشش میاد؟ 

اره خیلی خوشگله

فکر کن یکی برات زحمت بکشه پولها رو توی باکس زیبا بذاره کنارشم گل در حالیکه میتونست بذاره تو پاکت بده ولی خیلی عزت گذاشته سر ادم. من که خیلی خوشم اومد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اره خیلی خوشگله فکر کن یکی برات زحمت بکشه پولها رو توی باکس زیبا بذاره کنارشم گل در حالیکه میتونست ...

واییی عزیزم😍😍