2777
2789
عنوان

بچه کوچیکم بیایین😡😡😭😭

278 بازدید | 19 پست

حالا یعنی می خواسته کمکم کنه لیوانم بشوره ورداشت انداخت لباسشویی خورد شده داخل لباس شویی چطوری جمعش کنم 

لیوان یادگاری بود کلی حرص خوردم

جاروبرقی رو بگیر تو لباسشویی و کامل جمع کن

بعد پاکت جارو برقی رو بریز دور و یه پاکت نو بذار توش

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

جارو برقی با لولش

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیوان هیچ لباس شویت ب فنا رف

𝕾𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖎𝖑𝖊𝖓𝖈𝖊 𝖘𝖍𝖔𝖚𝖑𝖉 𝖇𝖊 𝖙𝖗𝖆𝖓𝖘𝖑𝖆𝖙𝖊♣️🎭                                                                                

جاروبرقی رو بگیر تو لباسشویی و کامل جمع کن بعد پاکت جارو برقی رو بریز دور و یه پاکت نو بذار توش

از دستش چیکار کنم سه سالش و اصلاند حرف گوش نمیده هرچی بهش می گم نمی خوام کمکم کنی باز

لباسشویی به فنا رفته   شما فکر لیوان یادگاری ؟؟؟🤐

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
از دستش چیکار کنم سه سالش و اصلاند حرف گوش نمیده هرچی بهش می گم نمی خوام کمکم کنی باز

گناه داره طفلکی

ولی حتما زنگ بزن به نمایندگی ماشین لباسشوییت که بیان و جمع کن شیشه هارو از داخل منافذش اگه بتونن

اصلا روشن نکن ماشین لباسشویی رو

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
گناه داره طفلکی ولی حتما زنگ بزن به نمایندگی ماشین لباسشوییت که بیان و جمع کن شیشه هارو از داخل منا ...

خوب همین را بگو کاش میرید تو لباسشویی ولی لیوان داخلش نمیزاشت

ای جونمی 😄😄😄😄😄 خدا حفظش کنه❤❤❤❤❤

هر چقدر میتونی جمع کن بعد که کاملا با جاروبرقی و و اینا شیشه ریزا رو جمع کردی بعدش یک دور بزار روی آبکشی

بعدش اون زیر لباسشویی همه شیشه ریزه ها جمع میشن

دوران کوچیکی بچه ها رو عشق کن همه دنیا فدای یک نگاه نازشون😍❤❤❤❤

آخی ظرف شویی رو با لباس شویی اشتباه گرفته والا تجربه ندارم نمیشه جارو بکشی داخلش رو 

از دستش چیکار کنم سه سالش و اصلاند حرف گوش نمیده هرچی بهش می گم نمی خوام کمکم کنی باز کار خودش انجام میده