2777
2789
عنوان

دیگه خستم از زندگی😔😔😔

147 بازدید | 12 پست

یه بچه شش ماهه دارم قربونش برم دندوناش میخارن همش بی قراری میکنن همش باید بغلش کنم بعضی وقتا ناهار نمیتونم بخورم یوقتا شام نمیتونم بپزم چون شوهرم اصن نگهش نمیدارع

اما همشم بهم غر میزنه خونه کثیفه دستشویی کثیفه چرا نمیشوری چرا جارو نمیکنی با یه بدبختی جارو میزنم خونه رو تمیز میکنم اصن نمیبینه میگه کردی که کردی 

میگه کیفیته غذاهات خیلی بده در صورتیکه من خودم میخورم بنظرم خیلی خوشمزس من از مجردیم اشپزی میکردم خانوادمم قبول دارن که دستپختم خوبه امروز گفت شانس گنده منه که تو گیرم افتادی😭😭😭😭دیشبم الکی دادو بیداد راه انداخت که نمیخاد شام بپزی بیا بچرو بگیر من کار دارم 😢

بنظرتون چکار کنم؟

😓😓

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همه کسایی که بچه دارن این روزای بهم ریختگی رو تجربه کردن ناراحت نباش این روزام میگذره 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

عادیه خواهرتا۶ماه منم عین توبودم گیرمیدادبی نمک یاشوره یااله یابله انگارمافقط بچه روکاشتیم برداشت کردیم انگارمرداهیچ دخالتی نداشتن

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
دقیقاهمسرمنه.همشم بمن میگه چ گناهی کردم ک توافتادی تو خونه م

اونوقت شماچی میگی؟

همین جمله وبرنمیگردونی به خودش؟

همسره من یه بار تحت شرایط خاص گفت

گفتم اگه ناراحتی خیلی خوشحالم میکنی طلاقم بدی

دیگه دهنش وبست

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
اونوقت شماچی میگی؟ همین جمله وبرنمیگردونی به خودش؟ همسره من یه بار تحت شرایط خاص گفت گفتم اگه نار ...

والا من چون مهریه ندارم بهم گفت اگه طلاق خوشحالت میکنه همین فرداطلاقت میدم اخلاق گنده

والا من چون مهریه ندارم بهم گفت اگه طلاق خوشحالت میکنه همین فرداطلاقت میدم اخلاق گنده

والا واسه منم ۱۴تاس 

زرررر میزنه 

تاپای طلاق برو خودش پشیمون میشه

اگه۱٪هم انقدرمصممه به نخواستنت والا خونه ی پدر باهمه سختی هاش بهتره از خونه ی همچین ادمی

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
ای بابا چی بگم عزیزم پس توخونه هروز سوره ی طلاق ومزمل بخون ان شاالله ک محبت بینتون زیادشه

کار از ایه وسوره گذشته گلم.حتی توچش هم نگاکنیم یطوری میشیم هردوفقط بخاطر بچه موندیم خودش میگه بمن