2777
2789

ی هفتس شرو کردم مثل قبل ورزش کنم دیدم نمیشه خواستم مثل قبل رژیممو رعایت کنم انگار معدم خیلی بزرگ شده جم نمیشه قبلا انگیزه خیلی قوی داشتم الا هرکاری میخوام بکنم انگار فشارم میوفته سردرد میگیرم حالم بد میشه یکم ک ت رژیم بخودم سخت میگیرم بیحال میشم کسلم انرژی ندارم نمیدونم چیکارکنم میخوام فردا ی دکتر عمومی برم🥺

بچه هابرای شمام پیشومده؟ بنظرتون چیکارکنم😭

از58رسیدم ب 69 خیلی خیلی ناراحتم😔

خیلی اندامم بد شده قدمم 155

تازه نامزد کردم دوس دارم لاغرشم باز مثل قبل ولی نمیدونم چرا نمیشه😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه ساز نداریم ولی ت قهوه جوش شیرو قهورو قاطی میکنم میجوشونم ولی هیچ فرقی نمیکنم 🥺🤦🏻‍♀️

نه ببین قهوه بریز قهوه جوش از اینا که عصاره قهوه رو میاره بالا فوق العاده ست من با دوتا بچه کوچیک کلی کار اینو صبح خوردم تا الان هنوز انرژی دارم یکساعت نیم هم ورزش کردم از اون قهوه جوش که میگی خوب نیست قهوه تلخ بخور

مامان دوقلوها هستم😍😍
چرا نمیتونی ورزش کنی؟ من بیست روزه شروع کردم دستم به پام نمیرسید تا سر زانوهام میومد😑 الان قشنگ تا ...

ورزش کردن برام مشکل نیست بدنم سسته وگرنه من دو س ساله ورزش میکنم انرژی ندارم سرگیجه میگیرم

عالیه عالی

ایشالا ک جواب بده دیگ داره حالم ازخودم بهم میخوره ی جاری دارم اونم نامزده 100خورده ای وزنشه ازوقتی اونو دیدم انگارطلسم افتاده بم همینجوری دارم مثه چی چاق میشم میترسم بشم یکی مثه اون من رو اندام حساسم اصن ازوقتی چاق شدم اعتماد ب نفسم اومده پایین سردرگمم

ایشالا ک جواب بده دیگ داره حالم ازخودم بهم میخوره ی جاری دارم اونم نامزده 100خورده ای وزنشه ازوقتی ا ...

اره حتما تلاشت بکن لاغری خیلی خوبه خواستی بیا گروه وات لاغری دارم فقط قانون اینه عکس وعده های غذایی باید بفرستی گروه اگر مایل بودی بگو

مامان دوقلوها هستم😍😍